R Reey Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar mouse alacağım fakat Logitech G305 ve VXE R1 arasında kaldım. Hangisi daha iyi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2025
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.398 Makaleler 3 Çözümler 21 25 Mayıs 2025 #2 Reey dedi: Arkadaşlar mouse alacağım fakat Logitech G305 ve VXE R1 arasında kaldım. Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki VXE R1 G305 o fiyatı gram hak etmiyor.
Reey dedi: Arkadaşlar mouse alacağım fakat Logitech G305 ve VXE R1 arasında kaldım. Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki VXE R1 G305 o fiyatı gram hak etmiyor.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.867 Çözümler 96 25 Mayıs 2025 #3 VXE R1 tercih edebilirsiniz.
R Reey Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #4 Hlina dedi: VXE R1 tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mantar09 dedi: Tabii ki VXE R1 G305 o fiyatı gram hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocalarım peki VXE R1 Pro mu yoksa. MCHOSE L7 Pro mu? Bütçeyi yükseltmeye karar verdim hangisi daha iyi olur. Son düzenleme: 25 Mayıs 2025
Hlina dedi: VXE R1 tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mantar09 dedi: Tabii ki VXE R1 G305 o fiyatı gram hak etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocalarım peki VXE R1 Pro mu yoksa. MCHOSE L7 Pro mu? Bütçeyi yükseltmeye karar verdim hangisi daha iyi olur.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.398 Makaleler 3 Çözümler 21 25 Mayıs 2025 #5 Reey dedi: Hocalarım peki VXE R1 Pro mu yoksa. MCHOSE L7 Pro mu? Bütçeyi yükseltmeye karar verdim hangisi daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... L7 Pro tokatlar çok daha iyi kendim de kullanıyorum.
Reey dedi: Hocalarım peki VXE R1 Pro mu yoksa. MCHOSE L7 Pro mu? Bütçeyi yükseltmeye karar verdim hangisi daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... L7 Pro tokatlar çok daha iyi kendim de kullanıyorum.
R Reey Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2025 #6 Mantar09 dedi: L7 Pro tokatlar çok daha iyi kendim de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadardır kullanıyorsunuz ve herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
Mantar09 dedi: L7 Pro tokatlar çok daha iyi kendim de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadardır kullanıyorsunuz ve herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.398 Makaleler 3 Çözümler 21 25 Mayıs 2025 #7 Reey dedi: Hocam ne kadardır kullanıyorsunuz ve herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... 2-3 haftadır elimde birkaç küçük yazılımsal sıkıntı haricinde bir sıkıntı yaşamadım ama onlar da çok önemli değildi yazılımda şarj düzgün göstermiyordu sadece kesinlikle öneririm mouseı kullanımı çok güzel olan bir mouse.
Reey dedi: Hocam ne kadardır kullanıyorsunuz ve herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... 2-3 haftadır elimde birkaç küçük yazılımsal sıkıntı haricinde bir sıkıntı yaşamadım ama onlar da çok önemli değildi yazılımda şarj düzgün göstermiyordu sadece kesinlikle öneririm mouseı kullanımı çok güzel olan bir mouse.