Serkan Erdoğan Centipat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 7 25 Mayıs 2020 #1 Logitech G305 alacağım ama clikleri yumuşak ve seri şekilde basılabilecek bir mouse mu?
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #2 Youtube'da inceleme videolarına bakabilirsin. Logitech ürünleri bu konuda seni üzmez. Artı 0 Eksi
KS KS Serkan Erdoğan Centipat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 7 25 Mayıs 2020 #3 VAHŞİ KAPİTALİST dedi: YouTube'da inceleme videolarına bakabilirsin. Logitech ürünleri bu konuda seni üzmez. Genişletmek için tıkla... Bende şu an G102 var mouse güzel ama kablolar artık beni baydırıyor bir yerlere takılınca çıldırıyorum Artı 0 Eksi
VAHŞİ KAPİTALİST dedi: YouTube'da inceleme videolarına bakabilirsin. Logitech ürünleri bu konuda seni üzmez. Genişletmek için tıkla... Bende şu an G102 var mouse güzel ama kablolar artık beni baydırıyor bir yerlere takılınca çıldırıyorum
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #4 Evet daha iyi bir deneyim için wireless fare almalısın öyleyse. G305, G102'den daha hafif bir fare zaten kablo olmayacağı için daha rahat kontrol edebilirsin. Sensör farkı çok az hatta yok denilebilir. Artı 0 Eksi
Evet daha iyi bir deneyim için wireless fare almalısın öyleyse. G305, G102'den daha hafif bir fare zaten kablo olmayacağı için daha rahat kontrol edebilirsin. Sensör farkı çok az hatta yok denilebilir.