B babapirr Femtopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #1 Logitech G332 kulaklık modelini aldım alınır mıydı?
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.836 Makaleler 11 Çözümler 24 1 Kasım 2022 #2 Standart stereo kulaklık hocam logitech kalitelidir yani.
B babapirr Femtopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #3 L0rrec dedi: Standart stereo kulaklık hocam Logitech kalitelidir yani. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam uzun yıl gider değil mi hocam?
L0rrec dedi: Standart stereo kulaklık hocam Logitech kalitelidir yani. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam uzun yıl gider değil mi hocam?
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.836 Makaleler 11 Çözümler 24 1 Kasım 2022 #4 babapirr dedi: Sağ olun hocam uzun yıl gider değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Çabuk bozulacağını düşünmüyorum temiz bakıp dikkatli kullandıktan sonra bir şey olmaz.
babapirr dedi: Sağ olun hocam uzun yıl gider değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Çabuk bozulacağını düşünmüyorum temiz bakıp dikkatli kullandıktan sonra bir şey olmaz.
B babapirr Femtopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #5 L0rrec dedi: Çabuk bozulacağını düşünmüyorum temiz bakıp dikkatli kullandıktan sonra bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam kulaklık elime ulaştı ve kalitesi çok güzel.
L0rrec dedi: Çabuk bozulacağını düşünmüyorum temiz bakıp dikkatli kullandıktan sonra bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam kulaklık elime ulaştı ve kalitesi çok güzel.
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.836 Makaleler 11 Çözümler 24 2 Kasım 2022 #6 babapirr dedi: Sağ olun hocam kulaklık elime ulaştı ve kalitesi çok güzel. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
babapirr dedi: Sağ olun hocam kulaklık elime ulaştı ve kalitesi çok güzel. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
okto30 Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 362 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #7 babapirr dedi: Sağ olun hocam kulaklık elime ulaştı ve kalitesi çok güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam aradan 1 yıla yakın oldu kulaklık hala nasıl sorun var mı ve önerir misiniz?
babapirr dedi: Sağ olun hocam kulaklık elime ulaştı ve kalitesi çok güzel. Genişletmek için tıkla... Hocam aradan 1 yıla yakın oldu kulaklık hala nasıl sorun var mı ve önerir misiniz?