Logitech G332 Dışarı Çok Ses Veriyor

Omer Sozen

Hectopat
Ailem doğum günü hediyesi olarak Logitech G332 kulaklık aldılar. Ses kalitesi gayet iyi ama arkadaşlarımla konuşurken ve aynı zamanda video izlerken videonun sesin direk olarak tertemiz bir şekilde karşıya gittiğini söyledi arkadaşlarım. Gürültü azaltmayı açmama rağmen böyle. Bass seviyesini minimuma çekip denedim aynı şekilde.1 metre ötede 2 Parmağımı hafifçe sürtsem sesi geliyordu mikrofona. Mikrofon çok hassas olduğu için mi böyle yoksa kulaklık dışarı çok ses verdiği için mi bilmiyorum ama bu durum beni çok rahatsız ediyor. Acaba bana gelen üründe mi sorun var yoksa genel olarak bu model böyle mi? Elimdekini yenisiyle mi değiştirmem lazım yoksa bunu iade edip başka bir kulaklık mı almalıyım? Eğer bu sorun genel olarak tüm G332 modellerinde varsa önerebileceğiniz Rampage gibi markalar dışında ücreti daha fazla olmamasına dikkat edip önerebileceğiniz bir marka var mı? RGB olmak zorunda değil, görüntüden çok kalite önemli benim için. Bu arada uygulamasını indirin sorunu oradan çözmeye çalışın diyecekseniz Logitech G Hub, bu kulaklık jak girişli olduğu için görmüyor. Bende de jak girişini USB'ye çevirecek bir aygıt yok. Yardımcı olursanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…