Bütçe 1500 1700 TL. CS2 Valorant ve genel kullanım için bu kulaklık alınır mı?
Logitech G332 Stereo Kablolu Gaming Kulaklık (981-000757)
LOGITECH G332 GAMİNG KULAKLIK DAHA FAZLASINI DUYUN, DAHA FAZLA OYNAYIN Logitech G332 oyun kulaklığı, kendinizi oyuna kaptırmanız için güçlü ses üretir. Her şeyi duyduğunuz ve herkesin sizi duyduğu…www.gaming.gen.tr
Bütçe 1500 1700 TL. CS2 Valorant ve genel kullanım için bu kulaklık alınır mı?
Logitech G332 Stereo Kablolu Gaming Kulaklık (981-000757)
LOGITECH G332 GAMİNG KULAKLIK DAHA FAZLASINI DUYUN, DAHA FAZLA OYNAYIN Logitech G332 oyun kulaklığı, kendinizi oyuna kaptırmanız için güçlü ses üretir. Her şeyi duyduğunuz ve herkesin sizi duyduğu…www.gaming.gen.tr
Sebebini de belirtirseniz ve yerine alınabilecek daha iyisini yazmanızı tercih ederdim.Alınmaz.
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cloudun frimware yazılımı çöp olsa da evet anakartından ötürü alınabilecek bir alternatif.
HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu - PttAVM
HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Türkiye Distrübitör Garantili-Adınıza/Şirketinize Faturalı - 2025www.pttavm.com
Ses kartın kötüyse Cloud al.
Kendim deneyimlemistim, kafaya bir türlü oturmuyor ve elinize alınca her an kirilacakmış gibi bir hissiyat veriyordu.Sebebini de belirtirseniz ve yerine alınabilecek daha iyisini yazmanızı tercih ederdim.
Kafa yapınız o arkadaşla birse ikizsiniz. Hayvan gibi davranıldığında her mal kırılacak gibidir. Hafif olduğu için zarif bir kulaklıktır.Kendim deneyimlemistim, kafaya bir türlü oturmuyor ve elinize alınca her an kirilacakmış gibi bir hissiyat veriyordu.
Ayrıca oldukça eski bir kulaklık. Cloud Core, BV2 X gibi modeller varken bu paralar verilmemeli.
Zarif bir şekilde kullandım zaten?Kafa yapınız o arkadaşla birse ikizsiniz. Hayvan gibi davranıldığında her mal kırılacak gibidir. Hafif olduğu için zarif bir kulaklıktır.