kannic Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 170 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #11 ardacanci dedi: Kendim deneyimlemistim, kafaya bir türlü oturmuyor ve elinize alınca her an kirilacakmış gibi bir hissiyat veriyordu. Ayrıca oldukça eski bir kulaklık. Cloud Core, BV2 X gibi modeller varken bu paralar verilmemeli. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum esnek bir materyalden yapmak yerine plastikten yapılmış kırılgan bir kulaklık. Kendim deneyimledim mikrofon kısmı kırılıyor, kulak bağlantı noktası kırılıyor bu paraya böyle kalitede bir kulaklık satılmamalı.
ardacanci dedi: Kendim deneyimlemistim, kafaya bir türlü oturmuyor ve elinize alınca her an kirilacakmış gibi bir hissiyat veriyordu. Ayrıca oldukça eski bir kulaklık. Cloud Core, BV2 X gibi modeller varken bu paralar verilmemeli. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum esnek bir materyalden yapmak yerine plastikten yapılmış kırılgan bir kulaklık. Kendim deneyimledim mikrofon kısmı kırılıyor, kulak bağlantı noktası kırılıyor bu paraya böyle kalitede bir kulaklık satılmamalı.