Logitech G332 kulaklıkla ses kasılır mı?

vasquezzz

Decapat
Daha fazla  
Logitech G332 almayı düşünüyorum fakat stereo kulaklık olarak geçiyor. Bu kulaklıkla ses kasılır mı?

Logitech G332 almayı düşünüyorum fakat stereo kulaklık olarak geçiyor. Bu kulaklıkla ses kasılır mı?

Piyasaya 7.1 diye satılan kulaklıkların %90 nı stereo ama pazarlarker sanal 7.1 yerine 7.1 yazarlar. Yazılım ile kısmen 7.1 yapabilirsin piyasadaki çoğu kulaklıktan daha iyi ses kasarsın.

Niye kasılmasın? Stereo kulaklıklar 360 derece verebiliyor sesi. Sanal 7.1 olmadan duramam diyorsan Windows ayarlarından açılıyor zaten.

G332SE kullanıyorum 3 sene oldu. Kulaklıktan çok memnunum fakat sağ taraftaki yerden ses gelmiyor bozuldu. Logitech'e ilgimi arttıran bir kulaklık. F/P

Kulaklığı Dolby Access programı ile kullanıyorum ve gayet güzel ses kasılıyor. Aşırı memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…