Alynaley Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ocak 2021 #1 Kendimi dinlerken sadece soldan sesim geliyor ama Discord'da arkadaşlarımla konuştuğumda normal diyorlar. Video çekimlerinde de sadece soldan sesim geliyor.
Kendimi dinlerken sadece soldan sesim geliyor ama Discord'da arkadaşlarımla konuştuğumda normal diyorlar. Video çekimlerinde de sadece soldan sesim geliyor.
Çağatay Özcan Kilopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #2 Bu kullandığınız programın ses yapılandırmasından kaynaklı olabilir. Kayıt aygıtları kısmından kendinizi dinleyiniz. Artı 0 Eksi
Bu kullandığınız programın ses yapılandırmasından kaynaklı olabilir. Kayıt aygıtları kısmından kendinizi dinleyiniz.
KS KS Alynaley Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Ocak 2021 #3 Çağatay Özcan dedi: Bu kullandığınız programın ses yapılandırmasından kaynaklı olabilir. Kayıt aygıtları kısmından kendinizi dinleyiniz. Genişletmek için tıkla... denetim masası ses kayıt mikrofona bastığımda kendimi sadece soldan duyuyorum ama discorddan konuştuğum insanlar düzgün geldiğini söylüyor Artı 0 Eksi
Çağatay Özcan dedi: Bu kullandığınız programın ses yapılandırmasından kaynaklı olabilir. Kayıt aygıtları kısmından kendinizi dinleyiniz. Genişletmek için tıkla... denetim masası ses kayıt mikrofona bastığımda kendimi sadece soldan duyuyorum ama discorddan konuştuğum insanlar düzgün geldiğini söylüyor
A anilsm0zakaya Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #4 Alynaley dedi: denetim masası ses kayıt mikrofona bastığımda kendimi sadece soldan duyuyorum ama discorddan konuştuğum insanlar düzgün geldiğini söylüyor Genişletmek için tıkla... ben bugun g332 aldım ama ses boyle robotik gibi geliyor sendede varmı o Artı 0 Eksi
Alynaley dedi: denetim masası ses kayıt mikrofona bastığımda kendimi sadece soldan duyuyorum ama discorddan konuştuğum insanlar düzgün geldiğini söylüyor Genişletmek için tıkla... ben bugun g332 aldım ama ses boyle robotik gibi geliyor sendede varmı o