Logitech G332 SE vs G433 vs SS Arctis 3

xphreak

Hectopat
Daha fazla  
Önümde kulaklık olarak 3 seçenek var. Yani almayı düşündüğüm bunlar: Logitech G332 SE, Logitech G433 ve SteelSeries Arctis 3 (ikinci el).
Bu üç seçenek arasında hangisini tavsiye edersiniz ve bir de Corsair HS60 var aklımda. Fakat bu kulaklığın mikrofonu diğerlerinden kötü diye duydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üç kulaklığı da kullandım. G433 USB aparatı ile geliyor, ghub üzerinden kontrol edebiliyorsun. G332 SE değil ama normalini kullanıyorum, onda da mikrofon ve kulaklık girişlerini direk anakart üzerinden bağlıyorsun. Mesela Realtek var bende, nahimic ve Realtek Audio Console indirdim Microsoft Store üzerinden. Arkadaşlarım G332'in mikrofonunu daha çok beğendi ses kalitesi açısından. G433'deki kendini duyma özelliğini bir tek özledim, onun dışında G332 çok daha rahat bence. Arctis 3 ise büyük hayal kırıklığı idi, mikrofonu ağzımın içine sokmam gerekiyordu ki beni duysunlar. Daha sonradan yenilendi mi bilmiyorum, 2018'de almıştım.

Merhaba ben G332 almayı düşünüyorum şimdi ben G332 mi alayım yoksa G332 SE mi alayım, aralarındaki fark sadece birinin kulaklık pedi deri diğeri kumaş sence hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…