Logitech G332 vs SteelSeries Artics RAW vs Cooler Master CH321

Jw0w

Hectopat
Yer
Côte d'Azur
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu 3 kulaklık arasında kaldım. Corsair HS35'de olabilir. Hangisini önerirsiniz veya bu fiyatlarda önereceğiniz başka kulaklık var mıdır? Teşekkürler.

Yardım edebilecek kimse yok mu? Kulaklığa ihtiyacım var ama çok bilgim yok

Son düzenleme:
Türkçe incelemelerini izleyebilirsiniz. Ayrıca pzt gününe kadar İtopyada indirimimiz var.

Türkçe incelemelerini izleyebilirsiniz. Ayrıca pzt gününe kadar İtopyada indirimimiz var.

İndirimden haberdarım almak istiyordum aslında ama incelemelerde mikrofon kapatma tuşu olmadığını gördüm. Ayrıca yüksek seslerde rahatsız edici bir frekans olduğunu duydum. Sesi %60ların üzerinde kullanınca frekans sesi duyuluyormuş. Doğru mudur bunlar

İndirimden haberdarım almak istiyordum aslında ama incelemelerde mikrofon kapatma tuşu olmadığını gördüm. Ayrıca yüksek seslerde rahatsız edici bir frekans olduğunu duydum. Sesi %60ların üzerinde kullanınca frekans sesi duyuluyormuş. Doğru mudur bunlar
Mik kapatma tuşu yok o doğru, diğer konular kişiden kişiye değişebilir, kullananların cevap vermesi daha doğru olur, inceleyen arkadaş gibi...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı