Logitech G333 alınır mı?

mystic flexer

Femtopat
Daha fazla  
Bu sitede 299 Liraya satılıyor. Hem müzik hem de oyun için almayı düşünüyorum, arkadaşım bunun yerine "ASUS TUF H3 Gun almamı" önerdi, sizce bu kulaklık alınır mı?

Bu fiyata süper bir kulaklık başka bir alternatif aramanıza gerek yok mikrofon konusunda da muazzam başarılı bulduğum bir ürün.

Konuyu takipteyim. Bu fiyata alınır mı, hem oyun hem müzik için yeterli olur mu?
Bu fiyata tekrar düşer mi bayramdan sonra almak istesem?

Ürünün incelemesini burada yaptım.

Ürünün incelemesini burada yaptım.
Bir kaç sorum var hocam ürün ile ilgili.
Haraket halinde kulaktan düşme yapıyor mu?
Type C ile kullandığımızda sesin azalması gibi bir durum var mı?
Kendine ait Ekolayzeri var mı?
Eğer bu satıcıdan aldıysanız kargo durumu nasıl? Ben de Eskişehirde yaşıyorum.

1-Kesinlikle düşme yapmıyor. Gövdesi çok kalın ve ağır bir kulaklık olsa da kulağın içine giren kısmın ergonomisi çok başarılı. 3 farklı başlıktan kulağınıza uygun olanı seçip taktığınızda yerinden bile oynamayacaktır kulaklık.

2-Öyle bir durum yok. Çeviricisi gayet kaliteli bence.

3- Kendine ait bir ekolayzerı yok tabii ki. Profesyonel bir stüdyo ürünü değil bu sonuçta. Apple Music'in yazılımsal ekolayzerı gayet iyi iş görüyor ama.

4- Aynı yerden aldım. Aldığım gün kargolandı ertesi gün bendeydi.

Dip Not: G333 dediğimiz ürün aslında Astro A03'ün kopyasıdır. Astro A03'ün üzerine Logitech logosu basılmış ve renkleri değiştirilmiş hali direkt. Astro'da bilindiği üzere Logitech'e ait bir marka ve ülkemizde bilinmese bile yurtdışında oyuncular arasında TOP seviye kulaklıklar üretmesiyle meşhur bir markadır. Çok kaliteli ve pahalı bir markadır.

Logitech kulak içi kulaklık pazarına yeni bir kulaklık çıkartarak risk almak yerine hali hazırda kendini kanıtlamış bir ürünü kendi çatısı altında piyasaya sürerek akıllıca bir hamle yapmış fakat yine de 49 Euro/Dolarlık etiketli bu ürün yurt dışında ciddi pahalı bence 299 TL akıl almaz bir fiyat bu ürün için. 20 dolar yahu.

Tam ben alacakken 600 TL oldu. Yaza kadar tekrar bu fiyata düşmezse üzülürüm gerçekten... Yine de çok sağolun düştüğü an alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…