Logitech G333 kulak içi almayın, aldırmayın

O yüzden şu taktiği öneriyorum herkese (tabii kendime de):
Alın güzel bir müzik kulaklığı, oyun oynarken de kullanın.
Müzik kulaklığıyla oyun oynanmaz diyenlere ok xd diyin geçin.

Popüler markaların ucuz ürünleri her zaman çöp çıkıyor.
Bir de kullanmaya devam ettikçe çirkin yönleri devam ediyor dün kulağımı acıtıyordu sürekli geçer kulak alışır dedim hala kulağım acıyor alışma durumu söz konusu değil yani silikonlada alakalı değil kulaklık ergonomik değil

Hocam konunun üstünden çok vakit geçmiş ama bir sorum olacak.
Ben sizin gibi profesyonel olarak oynamıyorum ama pubg severek oynuyorum. Belirttiğiniz gibi bir kulaklık arıyorum.( evde hangi odada alt katta mı üst katta mı gibi ) Siz uygun kulaklığı bulabildiniz mi ? Bulduysanız benimle de paylaşır mısınız ?

Aslında logitech bu konuyla ilgilenebilirdi.

Hocam böyle yazmışsınız da. Daha dün gece finali koşulan ESL Pro Lig turnuvasında hangi oyuncuya baksam kulağında G333 veya Razer Hammerhead kulaklık vardı onu ne yapacağız? Bildiğiniz üzere E-Spor turnuvalarında oyun sesi kulak içi kulaklıktan alınıyor.

Örneğin;

Dünyanın en iyi oyuncularından birisi kabul edilen NiKo, yerli oyuncumuz w0xic ve dünya bir numarası NAVI takımından electronic ve perfecto kulağında G333 ile görülebilirler.

Dünyanın en iyi takımlarında oynayan bu adamlar nasıl ses kasıyorlar hocam?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    611,8 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_2.png
    533,1 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_3.png
    481,4 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_4.png
    580,3 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…