H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Baslıktakı kulaklıgı almak istiyorum ama aklımda bir soru var. Bende hem Razer'in hem HyperX'in ses kartı var. O iki ses kartından birine taksam hem ses hem mikrofonu çalıştırır mı? Yoksa illa dönüştürmem mi lazım? Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Baslıktakı kulaklıgı almak istiyorum ama aklımda bir soru var. Bende hem Razer'in hem HyperX'in ses kartı var. O iki ses kartından birine taksam hem ses hem mikrofonu çalıştırır mı? Yoksa illa dönüştürmem mi lazım? Teşekkürler.
Rüzgaradam Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 521 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #2 Logitech işinin iyisidir. Doğukan Adal da kullanır Logitech. Modeli bilmem ama mik de iyidir.
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 Rüzgaradam dedi: Logitech işinin iyisidir. Doğukan adal da kullanır Logitech. Modeli bilmem ama mik de iyidir. Genişletmek için tıkla... Öyle değil hocam benim için önemli olan ses kartı ve mikrofonun tek jak ile çalışması o önemli.
Rüzgaradam dedi: Logitech işinin iyisidir. Doğukan adal da kullanır Logitech. Modeli bilmem ama mik de iyidir. Genişletmek için tıkla... Öyle değil hocam benim için önemli olan ses kartı ve mikrofonun tek jak ile çalışması o önemli.
Rüzgaradam Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 521 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #4 H2onyaa dedi: Öyle değil hocam benim için önemli olan ses kartı çalışır mı o önemli. Genişletmek için tıkla... O konuyla ilgili benim de bilgim yok ama alırsanız memnun kalırsınız onu söyleyeyim.
H2onyaa dedi: Öyle değil hocam benim için önemli olan ses kartı çalışır mı o önemli. Genişletmek için tıkla... O konuyla ilgili benim de bilgim yok ama alırsanız memnun kalırsınız onu söyleyeyim.