Merhaba. Amazon'dan 778 TL'ye G335 almayı düşünüyorum. Kullananlar yorum yapabilir mi? Mikrofon kalitesi FPS oyunlarında ses kasmak için ve uzun süreli kullanımı nasıldır? Fiyat konusunda en fazla bu kadar çıktım G335 ile aynı fiyat veya biraz daha düşük fiyatlı önereceğiniz kulaklık varsa söyleyebilirsiniz. Bu arada anakartım B450M-H.
Aralarında 200 TL'den fazla fiyat farkı var yukarıda belirttiğim fiyattan yani 778TL'den fazla yukarıya çıkamam. En fazla G335 fiyat değerinde bir kulaklık ya da daha düşük de olabilir. Ve öneriyor musunuz G335'i ?
Aralarında 200 TL'den fazla fiyat farkı var yukarıda belirttiğim fiyattan yani 778TL'den fazla yukarıya çıkamam. En fazla G335 fiyat değerinde bir kulaklık ya da daha düşük de olabilir. Ve öneriyor musunuz G335'i?
Bu kulaklığı anakartı iyi olmayanlar almasın gibi yorumlar gördüm. Benim anakartım B450M-H sizce blackshark V2 X ses kasma ve mikrofon sesi iletme konusunda sorun yaşar mıyım?
Bu kulaklığı anakartı iyi olmayanlar almasın gibi yorumlar gördüm. Benim anakartım B450M-H sizce blackshark V2 X ses kasma ve mikrofon sesi iletme konusunda sorun yaşar mıyım?
Yaşamazsınız hocam kutudan çıkıyor mu bilmiyorum lakin mikrofonu kullanmak için(masaüstü için) böyle bir ürün almanız gerekiyor, kutusundan çıkıyor mu tam emin değilim.
Yaşamazsınız hocam kutudan çıkıyor mu bilmiyorum lakin mikrofonu kullanmak için(masaüstü için) böyle bir ürün almanız gerekiyor, kutusundan çıkıyor mu tam emin değilim.