S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Eylül 2025 #1 Oyundaki bütün olan biten her şey kulaklığın mikrofonundan yansıyor. HyperX marka ses kartı kullanmak zorunda kalıyorum. Cihazım Lenovo LOQ laptop. Kulaklığımın markası Logitech G335. ne yapmalıyım?
Oyundaki bütün olan biten her şey kulaklığın mikrofonundan yansıyor. HyperX marka ses kartı kullanmak zorunda kalıyorum. Cihazım Lenovo LOQ laptop. Kulaklığımın markası Logitech G335. ne yapmalıyım?
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.069 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #2 Üretim hatası. Aynı şey Razer da olmuştu bana iade almışlardı.
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2025 #3 Lemofas dedi: Üretim hatası. Aynı şey Razer da olmuştu bana iade almışlardı. Genişletmek için tıkla... Öncesinde böyle bir sorun yoktu. Önceden masaüstü kasa kullanıyordum. Laptopa geçince böyle bir durum ile karşı karşıya kaldım.
Lemofas dedi: Üretim hatası. Aynı şey Razer da olmuştu bana iade almışlardı. Genişletmek için tıkla... Öncesinde böyle bir sorun yoktu. Önceden masaüstü kasa kullanıyordum. Laptopa geçince böyle bir durum ile karşı karşıya kaldım.
L Lemofas Centipat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 1.069 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #4 SymesLORD dedi: Öncesinde böyle bir sorun yoktu. Önceden masaüstü kasa kullanıyordum. Laptopa geçince böyle bir durum ile karşı karşıya kaldım. Genişletmek için tıkla... Jakla kullanılan model ise eğer, laptopunuzun ses kartı kötüdür. O yüzden harici ses kartı kullanmak zorunda kalıyor olabilirsiniz.
SymesLORD dedi: Öncesinde böyle bir sorun yoktu. Önceden masaüstü kasa kullanıyordum. Laptopa geçince böyle bir durum ile karşı karşıya kaldım. Genişletmek için tıkla... Jakla kullanılan model ise eğer, laptopunuzun ses kartı kötüdür. O yüzden harici ses kartı kullanmak zorunda kalıyor olabilirsiniz.
S SymesLORD Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 559 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600x 4.6ghz Asus Rtx 3060 dual o.c 16gb ram Deep cooler 240mm sıvı soğutma Fsp 750w psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Eylül 2025 #5 Lemofas dedi: Jakla kullanılan model ise eğer, laptopunuzun ses kartı kötüdür. O yüzden harici ses kartı kullanmak zorunda kalıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim.
Lemofas dedi: Jakla kullanılan model ise eğer, laptopunuzun ses kartı kötüdür. O yüzden harici ses kartı kullanmak zorunda kalıyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim.