Logitech G335 mi HyperX Cloud lll mü?

yldrmjk

Picopat
Daha fazla  
Dostlar bütçem 2.700 Logitech G335 almayı düşünüyorum. Ama 1 ay sonra HyperX Cloud 3'e param yeter sizce beklemeli miyim hangisi daha iyi hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
1300₺ bütçe farkı var sizce bu 1300₺ fark yaratılır mı HyperX 3'ü aldığımda.

Sistemin yeniyse değmez ama eskiyse değebilir. Logitech G335 stereo bir kulaklık olduğu için sen bilgisayarına taktığında sesleri anakartındaki ses kartından alacaksın. Eğer anakartındaki ses çipi iyi değilse belki sorun yaşayabilirsin. Bir de stereo kulaklıklar bazen bilgisayardan kaynaklı olarak cızırtı oluşturabiliyor. Senin sisteminde bu olur mu bilemiyorum. Eğer stereo bir kulaklığın varsa takıp dene, onda sorun yaşamıyorsan Logitech'te de yaşamazsın büyük ihtimalle.

HyperX'te ise bir USB var. Bunun içinde bir ses kartı var ve bütün işleri bu kart görüyor. O yüzden problem yaşamaman garanti oluyor. Bu resimdeki parça ses kartı gibi çalışıyor yani. O yüzden sistemine güveniyorsan Logitech al ama güvenmiyorsan HyperX almanı öneririm bu ikisi arasında.

Screenshot_1.png

Sistemin yeniyse değmez ama eskiyse değebilir. Logitech G335 stereo bir kulaklık olduğu için sen bilgisayarına taktığında sesleri anakartındaki ses kartından alacaksın. Eğer anakartındaki ses çipi iyi değilse belki sorun yaşayabilirsin. Bir de stereo kulaklıklar bazen bilgisayardan kaynaklı olarak cızırtı oluşturabiliyor. Senin sisteminde bu olur mu bilemiyorum. Eğer stereo bir kulaklığın varsa takıp dene, onda sorun yaşamıyorsa Logitech'te de yaşamazsın büyük ihtimalle.

HyperX'te ise bir USB var. Bunun içinde bir ses kartı var ve bütün işleri bu kart görüyor. O yüzden problem yaşamaman garanti oluyor. Bu resimdeki parça ses kartı gibi çalışıyor yani. O yüzden sistemine güveniyorsan Logitech al ama güvenmiyorsan HyperX almanı öneririm bu ikisi arasında.

Eki Görüntüle 2283971
Benim direkt laptop monster abra a7 v13.2.7 size zahmet sisteme bakıp bana öneride bulunabilir misiniz? Ben tam bilgili değilim bu konuda.

Sistemin yeniyse değmez ama eskiyse değebilir. Logitech G335 stereo bir kulaklık olduğu için sen bilgisayarına taktığında sesleri anakartındaki ses kartından alacaksın. Eğer anakartındaki ses çipi iyi değilse belki sorun yaşayabilirsin. Bir de stereo kulaklıklar bazen bilgisayardan kaynaklı olarak cızırtı oluşturabiliyor. Senin sisteminde bu olur mu bilemiyorum. Eğer stereo bir kulaklığın varsa takıp dene, onda sorun yaşamıyorsan Logitech'te de yaşamazsın büyük ihtimalle.

Eki Görüntüle 2283971
Birde bu kulaklıkta 7.1 yokmuş bazı sistemlerde bunu windows kendisi yapıyormuş.

Benim direkt laptop monster abra a7 v13.2.7 size zahmet sisteme bakıp bana öneride bulunabilir misiniz? Ben tam bilgili değilim bu konuda.

Birde bu kulaklıkta 7.1 yokmuş bazı sistemlerde bunu windows kendisi yapıyormuş.
Senin kullandığın dizüstü sanırım bu. Bunun içinde Sound Blaster Cinema 6 ses sistemi var. Logitech alırsan 7.1 sorrund sesi bunun üzerinden alabilirsin. Büyük ihtimalle bir sorun olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı