Logitech G335 sesi garip veriyor

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Kulaklığım bozulmuştu. Değişime gönderdik. Eski kulaklığım Trust markaydı. Onu iade ettiler. Yeni kulaklık aldık. Kulaklık (Logitech G335. bu kulaklığın sesi çok garip geliyor. Acaba ben en son 1.5 ay önce kulaklık taktığım için mi bana böyle garip geliyor yoksa bu kulaklığın ses vermesinde bir sorun mu var?

Bu kulaklığın herhangi bir driverı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığım bozulmuştu. Değişime gönderdik. Eski kulaklığım Trust markaydı. Onu iade ettiler. Yeni kulaklık aldık. Kulaklık (Logitech G335. bu kulaklığın sesi çok garip geliyor. Acaba ben en son 1.5 ay önce kulaklık taktığım için mi bana böyle garip geliyor yoksa bu kulaklığın ses vermesinde bir sorun mu var?

Bu kulaklığın herhangi bir driverı var mıdır?
Ben de de G335 var böyle bir sorunla karşılaşmadım. G335 in tak çalıştır bir ürün olduğunu biliyorum. Herhangi bir driver ı yok. Ama bilgisayarınızdaki realtek driver ını güncellerseniz belki sorun düzelir. Eğer düzelmez ise büyük ihtimal bozuk bir ürün değişim talep edin.

Ben de de G335 var böyle bir sorunla karşılaşmadım. G335'in tak çalıştır bir ürün olduğunu biliyorum. Herhangi bir driver ı yok. Ama bilgisayarınızdaki Realtek driverını güncellerseniz belki sorun düzelir. Eğer düzelmez ise büyük ihtimal bozuk bir ürün değişim talep edin.

Hocam 1 yıl geçti. Benim eski kulaklığım kötü olduğu için o ses bana garip gelmişti alışınca sorun kalktı kulaklıkta sorun yokmuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı