Logitech G35 Cızırtı Sorunu

Nekronomasyon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Başlıkta belirtildiği gibi G35 kulaklığında bir sorunum yok şuana kadar. Gayet memnumum ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak. Ancak çok sinir bozucu bir sorunu var. Sesli sohbet programlarını kullanmaya başlayınca (TS3, Discord vs) acayip sinir bozucu tiz bir zzzz sesi başlıyor ve programı kapatana kadar devam ediyor. Çözümü ne olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çözüm kulaklıktan gelen cızırtıyı götürsede mikrofonun kalitesini çok çok düşürüyor. Kaliteyi düşürmeden cızırtıyı engellemek için ne yapılması gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı kalite ayarları denenebilir. Ya da USB portunu değişirip deneyebilirsiniz.

Farklı kaliteleri denedim hepsinde cızırtı devam ediyor.Telefon kalitesine alınca bile(8000) zzz sesi çok kısık olsada duyulabilecek seviyede tamamen yok olmuyor.Diğer seviyelerde ise yine kaliteye oranla zz sesi artıyor.Yalnız bu ses sadece kulaklığın sol tarafından geliyor.Sağ tarafında bir sorun yok.Araştırma yaptığımda bu sorunu yaşayan birçok kişi olduğunu gördüm.USB Portu değiştirmeyide aynı şekilde denedim.Değişiklik yaratmadı.

Merhaba arkadaşlar.
Başlıkta belirtildiği gibi G35 kulaklığında bir sorunum yok şuana kadar. Gayet memnumum ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak. Ancak çok sinir bozucu bir sorunu var. Sesli sohbet programlarını kullanmaya başlayınca (TS3, Discord vs) acayip sinir bozucu tiz bir zzzz sesi başlıyor ve programı kapatana kadar devam ediyor. Çözümü ne olabilir ?
Farklı kaliteleri denedim hepsinde cızırtı devam ediyor.Telefon kalitesine alınca bile(8000) zzz sesi çok kısık olsada duyulabilecek seviyede tamamen yok olmuyor.Diğer seviyelerde ise yine kaliteye oranla zz sesi artıyor.Yalnız bu ses sadece kulaklığın sol tarafından geliyor.Sağ tarafında bir sorun yok.Araştırma yaptığımda bu sorunu yaşayan birçok kişi olduğunu gördüm.USB Portu değiştirmeyide aynı şekilde denedim.Değişiklik yaratmadı.
Malasef bu sorunun aynısını bende yaşıyorum ve 2 haftadır hiçbir çözümünü bulamadım.

Merhaba arkadaşlar sorunu çözdüm aynı cızırtı problemini yaşıyordum şuanda sıfır cızırtı ve sonunda keyfini yaşıyorum kulaklığın. Hemen çözümünü anlatıyorum. Öncelikle windows 10 Pro kullanıyorum sıralama şu şekilde olacak.
Kayıttan yürütme aygıtları > üst sekmeden "Kayıt" > Mikrofon "Logitech G35" sağ klik "Özellikler" diyoruz. > Gelişmiş ayarları seçiyoruz > Varsayılan biçim'in altında "Hızını ve bit derinliğini "1 Kanalı 16 Bit, 11025 Hz(Dikte kalitesi) seçiyoruz.

Sorunumuz bu şekilde çözülüyor. Yani bende bu şekilde çözüldü , umarım sizlerinde sorununu çözer.

Ekran Alıntısı.JPG

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı