Logitech G35 Düşük Ses Sorunu

P3rcy

Megapat
Makaleler
1
Yer
İzmit
Arkadaşlar 3-4 gün öncesinde Logitech G35 aldım. Yorumlarda okuduğum kadarıyla rahatsız vesayre denmişti, ben rahatsız bulmadım acıtmıyor kafamı ama ses seviyesi sanki biraz düşük gibi ve oyunlarda 7.1'i açtığım zaman sesler fazla karışıyor, ses seviyesi yükseliyor bu sefer. Kullanan var mı acaba ya da sorun yaşayan? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet sitesinden satın aldıysan 14 gün içerisinde kulaklığa zarar vermedi isen nedensiz iade edebilirsin. Mağazadan aldı isen de 15 gün içerisinde ürün kusurlu ise değişim veya iadesi istenebilir. Böyle bir durum da yok ise genellikle iade yapmıyorlar. Fakat yine de konuşmakta fayda var.

Arkadaşlar bu arada fark ettim ki kulaklığın deri pedlerinde ve kafa üstü bandında yırtıklar var ne yazık ki çok geç fark ettim. Hemen kutusuna koydum aldığıma benzer bir şekilde. Yarın vatan bilgisayara götüreceğim. Acaba iade veya başka bir ürünle değişim yaparlar mı ? Sadece 1 gece kullandım kulaklığı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı