Logitech G35 mi, Hyperx Cloud 2 mi?

DogaMetin1

Hectopat
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Kulaklık alacağım bütçemde hiçbir sıkıntı yok. Yurtdışından alacağım. 2'sini de alabilirim. Oynayacağım oyunlar CS:GO türü oyunlar. Önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
G35 'i 2012'den beri kullanıyordum Kraken'e geçtim kesinlikle önermiyim kabloları soyuluyo kırılıyo,padleride mahvoluyor kimseye önermem.

Dostum uzunca bir süre G35 kullandım ve geçen gün G633 Artemis Spectrum aldım. Logitech ses ve mikrofon açısından gerçekten iyi ama G35 de deri soyulmaları zaman içerisinde bir hayli fazla oluyor. Çeşitli ticaret sitelerinden kafa ve kulaklık padlerini 3-5 dolar aralığında getirmen mümkün ama suni derinin yaz şartlarında kullanımı da fazlasıyla sıkıcı. Alacaksan G633 veya Cloud II öneririm.

İnsan hatalarından ders almalı bence bir daha Logitech'e güvenmene şaşırdım ayrıca sen onu 500 TL'ye filan aldın dimi ? Kraken 240 TL vede hafif kulaklık almak gerekiyor ilerde boyun fıtığı olmamak için Logitech'in kulaklıkları çok ağır bilmiyorum belkide G35 yüzünden soğudum firmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…