Logitech G35 vs G430 vs HyperX Cloud Core

Eray01

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Gaming kulaklık bakıyorum. Bunlari buldum hangisini almalıyım? Amazondan alacağım.
1) Logitech g35
2)Logitech g430
3)Kingston hyperx cloud core

Kulağımı ağrıtmasın. İzolasyonu iyi olsun. Ve en önemlisi ses kasma ve mikrofonu. Genelde FPS oynarım. (CS:GO, Rainbow six siege ). Hangisi en iyisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud Core kullanıyorum gerçekten çok memnunum. İzolasyonu çok iyi ve kulağımı hiç ağrıtmıyor. Mikrofonu da gayet kaliteli ve düzgün ses iletiyor.

Siberia 200 almayı düşünüyordum ama Cloud Core modelini araştırdıktan sonra fikrimi değiştirdim. Fiyat olarak da 50-60 TL daha ucuza bulunuyor Cloud Core.

Cloud Core kullanıyorum gerçekten çok memnunum. İzolasyonu çok iyi ve kulağımı hiç ağrıtmıyor. Mikrofonu da gayet kaliteli ve düzgün ses iletiyor.
Hocam ben Cloud Core'u inceledim ve almaya karar verdim. Ama sormak istediğim bir şey var. Kablo üzerinde yada kulaklık üzerinde herhangi bir ses kontrol bölümü var mı? Hiçbir videoda göremedim. Yoksa eğer ses nasıl kontrol ediliyor?

Evet ses kontrolü yok kablo üzerinde. Direk windows üzerinden kontrol ediyorum sesi. Zaten son seste kullanıyorum ben genelde. İzolasyon çok iyi olduğundan sesi yüksek vermiyor kulaklık, rahatsız edecek kadar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı