Logitech G35 vs G430

Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi sosyaller. Bir kaç sorum olacak aklıma takılan fazla uzatmadan.
  1. Bu iki kulaklık aslında ben G35 i almak istiyorum fakat bazı yorumlarda g430 hem daha ucuz hemde daha iyi diyenleri gördüm bu doğru mu?
  2. Logitech G35 ve G430 7.1 kulaklık, ben anakartın kendi ses girişlerini kullanıyorum ses kartım yok 7.1 i kullanabilir miyim?
  3. Seçeceğim kulaklığı Amazon dan almak istiyorum. Kargo ücretini ödememe durumu varmış bu durum hayla geçerli mi?

Ben ilk soruna cevap vereyim kendi düşüncem G35 biraz tuzlu. G430 daha uygun G35'e göre biraz daha saglam ve ikisi de 7.1 kullanıyor. Sadece G35'de kulaklık üzeri tuşlar var. Ben G230, G430, G35 3'ünü de kullandım, tavsiyem G430'dur her zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ilk soruna cevap vereyim kendi düşüncem G35 biraz tuzlu. G430 daha uygun G35'e göre biraz daha saglam ve ikisi de 7.1 kullanıyor. Sadece G35'de kulaklık üzeri tuşlar var. Ben G230, G430, G35 3'ünü de kullandım, tavsiyem G430'dur her zaman.
Teşekkür ederim yorumunuz için. 2 kulaklık da çok hoşuma gitti, çok kararsızım fakat G35'e daha yakınım, görünüşü açısından G430'a nazaran daha sade bir yapıya sahip. Siz de bu kulaklıkları denemiş birisi olarak G35'in G430'dan ne eksiği var söyleyebilir misiniz? O kadar fazla bir eksik yoksa G35'i almak istiyorum. :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı