LOGİTECH G402 Hakkında Görüşleriniz

Ben G402 ve G105 almayı düşünüyorum. Nasıl yani G tuşlarına atadığım komutlar sürekli silinecek mi?
Logitech sansa oyna alin daha mantikli g502 cikma ihtimali bile var. Ayrica logitech gaming software oldukca basittir kullanabilirsiniz sikinti yapmaz komutlar da silinmez. Turkce dil destegi ise ayri bir avantaj ayrica bu destek musteri hizmetlerinde bile devam ediyor.

Haklısınız. Fakat G300S çıkarsa çok kötü olur. Çünkü elimin içinde kayboluyor. Önceden ne çıkacağını bilsem alırdım.
Ben oyle dusunmuyorum. G300s cok guzel bir mause. Kuzenimde var bozuldu servisine gonderdi kabloyu degistirip yolladilar. Magazadan bakarken el ayariyla bir bakin agir olani alin g502 agir olur.

G402 ile 10 ay geçirdim ve beni oldukça mutlu eden bir mouse'tur kendisi. Terletme ele oturmama gibi sorunlar benim için bulunmamakta. Logitech kalitesinden bir türlü vazgeçemiyorum :)

Ben G402 ve G105 almayı düşünüyorum. Nasıl yani G tuşlarına atadığım komutlar sürekli silinecek mi?
Mesela LoL oynarken ctrl+ komutlarını atamıştım ne zaman bassam tepki yok sonra programı açıyorum tertemiz yada cs go da hızlı silah satın almak için ayarladıklarım yok onlara güvenip bekliyorum son saniyede alırım diye sonra çat makro yok. Bu arada şansa çıkma sana kalmış ama bana kalırsa alma en ucuz fiyatını bul ayrı ayrı al g300s küçücük mouse 3 parmağım anca sığıyor. Her yerde 150+ olan Rival 100ü 130a aldım ben. Program sadece bende bile olsa yapıyorsa böyle bişey kalanı beni ilgilendirmez.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı