Logitech G402 için mousepad önerisi

LeonHotsky

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Amazon'dan G402 almayı düşünüyorum yanında da; steelseries qck+, G240 ve G440 modelleri var. Sizce hangisini almalıyım, başka bir şey de önerebilirsiniz?
Bütçem 15 dolar, Türkiye'deki fiyatlara bakarsak 80-90 TL civarı. Ayrıca mouse hakkında olumsuz bir şey düşünüyorsanız, yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğrusu mousepad aşırı önemli değil. Önceden mousepad kullanmaya gerek duymazdım. Gerek duyunca da Vatan'dan 5 liraya siyah küçük bi mousepad aldım. Zaten fareyi 2000dpi ayarında çalıştırdığım için küçük olması b'i eksi değil. Benim masam şekil durucak gibi takıntın yoksa Steel Series qck işini görür.

Masa şekil dursun diye değil, mousenin altındaki skatezler erimesin diye. Ayrıca aşırı önemli değil diye bir şey yok. Ofiste çalışmak için almıyoruz. FPS oyunları oynamak için alıyoruz. 200 TL verdiğin bir mouse' nin 2 ayda skatezsiz kalmasını istemezsin.

Dediğim gibi mesele masam şekil dursun meselesi değil. Onu düşünen Razer alır.

Aynı fareyi Everest sgm-x9' un yanında verilen mouse pad ile kullanıyorum. Memnunum açıkçası beni idare ediyor. Steelseries qck yada qck+ alınabilir amazondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…