Logitech G402 Mouse İncelemesi

@alfonyonzo55 Firmware güncellemesini Logitech'in kendi sitesinden mouse'unu seçip destek kısmından bulabilirsin. Örneğin benim burada en başta yer alıyor. Ayrıca CS:GO'da makro ayarlamak için profil bölümüne gelip yukarıdan CS:GO'yu seç. Ardından makro ayarlamak istediğin tuşu seç. Sonra yanındaki üçgene tıklayıp yeni komut ata de. Oradan istediğini yapabilirsin. Örneğin DPI tuşuna Q harfini atayıp oyunda hızlıca silah değiştirebilirsin. Ya da silahlarını hızlıca almak için harf ve rakamlar yazıp tek tuşla silah, bomba alabilirsin.

Teşekkürler çok iyi bir inceleme olmuş, helal olsun uğraşmışsın.

Bildiğim kadarıyla yok hocam. İnternette de baktım olduğuna dair bir kaynak bulamadım. Fakat DPI düşürme tuşunu 240 DPI yaparsanız zaten fareyi kaydırmak bir hayli zorlaşıyor. Yani onun kadar iş görmez tabii ki ancak yine de örneğin nişan alırken düz hizada hareket ettirmenize yardım edecektir.

Merhaba benim G300 mouse'um var çok küçük tabiri caiz ise iki parmağımla kullanıyorum mouse avcuma değmiyor bile iki parmak tuşlarda biledğim masada oynuyorum. Bu mouse'da almak istediğim mouselar arasında var ele oturuyor demişsiniz ben bu mouse'u alsam elime düzgün oturacaktır değilmi farkı hissederim yani ?

@aroundtheoutside Çok net hissedeceksiniz. Buradaki Vatan Bilgisayar'da hem G402 hem G502 hem de G300 açık olarak duruyor. Yani deneyebiliyoruz. Hepsini denemiştim. G402 ile G502 arasında çok fark yoktu ancak G300 ile G402 arasında çok büyük fark var tutuş hissi olarak. Çünkü G300 parmak faresi yani dediğiniz gibi iki parmakla kullanılıyor. Tamamen avucu kaplaması için tasarlanmamış. G402 ise avuç faresi yani ele tamamen oturuyor. Kesinlikle önerebilirim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…