Logitech G402 Mouse İncelemesi

Kardeşim izninle benimde bi sorum olacak. Ben oyunları çok düşük hassasiyette oynayan biriyim. Oyun sırasında mauseyi sıklıkla kaldırarak oynamam gerekiyo. Haliyle ağırlığı benim için ayrı bir önem teşkil ediyo ve elim çokca terler. Sorum şu ki , mause ağırlığı ideal mi ve mause elimden kayarmı ?

İdeal. Ayrıca mouse simetrik değil, elin yapısına uygun. Bu nedenle kaymaz.

Merhabalar, konuyu biraz hortlatmış olacağım.
Öncelikle incelemeniz için teşekkür ederim gayet yeterli ve açık olmuş.
Bugün bu mouse hediye olarak geldi. 1 saattir kullanmaktayım ve geri tuşu çok zor basılıyor. Hassasiyeti çok düşük. Bu normal mi ? İleri tuşu çok rahat ve kolay basılırken , geri tuşu sanki çok boşmuş gibi duruyor. Basıyorsunuz tepki yok , sertçe basmak gerekiyor o zaman tepki veriyor. Ürün bugün teknosa'dan alınmış. Direkt olarak değişim yapsam mı ?

Evet , o sorun değil ama işte bu geri tuşu bildiğin boşa basıyor. Sayfada geri gitmeye kalkınca bir 10 kere basıyorum olmuyor iyice bastırınca geri gidiyor. 50 liralık bir şey olsa önemsemem de 300 lira

Güle güle kullan. Arayüz yazılımı faydalı gibi görünüyor.

Arayüzü güzel, mouse ta güzel. Gerçekten çok farkediyor ucuz mouselardan. Ve hızlı olması hoşuma gitti.

Bu fareyi bende kullanıyorum.

Yaz günü çok ısınıyor.
Biraz fazla toz topluyor.
Birde alt tarafı biraz çizildi.

Ama 2015 de almıştım ve hala kullanıyorum. Bozulursa da şansımı denerim. Logitech yazarım belki değiştirirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…