Logitech G402 vs Delux M800 Pro vs Glorious Model I

Bütçe
1000

heasiez

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu üç fare arasında kaldım. Hangisin alacağımı bilemiyorum.
Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz?

Kanka ben gene araştırdımda Logitech'in IPS değeri gloriousa göre daha yüksek bir de kanka ağırlıklarında çok fazla bir fark yok yani şu an ortalama bir farenin ağırlığı 100 gram ve ikisi de bunun altında kalıyor Logitech 85 iken Glorious 69 gram bir de şu an baktığıma göre Logitech daha başarılı gözüküyor ben herhalde Logitech alacağım. Şu an alacağın en iyi F/P ürünü bence.

Kanka ben gene araştırdımda Logitech'in IPS değeri gloriousa göre daha yüksek bir de kanka ağırlıklarında çok fazla bir fark yok yani şu an ortalama bir farenin ağırlığı 100 gram ve ikisi de bunun altında kalıyor Logitech 85 iken Glorious 69 gram bir de şu an baktığıma göre Logitech daha başarılı gözüküyor ben herhalde Logitech alacağım. Şu an alacağın en iyi F/P ürünü bence.

225 IPS üstü fark anlaşılmıyor zaten. El boyutun, tutuş şeklin önem kazanıyor. Benim elim büyük olduğundan ve palm grip i tercih ettiğimden Glorious model i yi almaya karar verdim.

225 IPS üstü fark anlaşılmıyor zaten. El boyutun, tutuş şeklin önem kazanıyor. Benim elim büyük olduğundan ve palm grip i tercih ettiğimden Glorious model i yi almaya karar verdim.

Kanka ben aldım Logitech G402 cidden çok güzel şu an çok beğendim iade falan da düşünmüyorum ama alacaksan vatandan al kanka mediamarkta iade vb yapılmıyor ekstra para vermen 20 TL fark var zaten vatanla mediamarkın. Bir de kanka tutuşu falan da çok güzel kablosu esnek.

Kanka ben aldım Logitech G402 cidden çok güzel şu an çok beğendim iade falan da düşünmüyorum ama alacaksan vatandan al kanka mediamarkta iade vb yapılmıyor ekstra para vermen 20 TL fark var zaten vatanla mediamarkın. Bir de kanka tutuşu falan da çok güzel kablosu esnek.
Hayırlı olsun. Ben çok arada kaldım glorious daha cazip gözüküyor onu alıcam galiba.

Hangisini aldın acaba bende çok kararsızım.
Daha almadım. Yarın model i alıcam. G402 2014 te çıkmış, model i ise 2 sene önce çıkmış daha yeni bir mouse. G402 de çift tıklama gibi problemler var ve biraz daha ağır. Tercih meselesi tabiki ama ben hafif mouse seviyorum. Ayrıca gloriousun yazılımı daha iyi. Eğer glorious alıcaksan disconnecting sorununu göz önünde bulundur.

Daha almadım. Yarın model i alacağım. G402 2014'te çıkmış, model i ise 2 sene önce çıkmış daha yeni bir mouse. G402 de çift tıklama gibi problemler var ve biraz daha ağır. Tercih meselesi tabii ki ama ben hafif mouse seviyorum. Ayrıca Glorious'un yazılımı daha iyi. Eğer Glorious alacaksan disconnecting sorununu göz önünde bulundur.

Alınca söyle bana merak ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı