Logitech G402 vs HyperX PulseFire Raid vs Razer Cobra

icasilverballers

Hectopat
Yer
İstanbul
SteelSeries Prime temassızlık sorunu yaptığı için yeni bir mouse almak durumundayım. 1200 TL gibi bir bütçem var ve uzun ömürlü claw tutuş için bir mouse arıyorum. Elim bayağı küçük olduğu için kavisli fareler daha iyi oturuyor ama Prime böyle olmamasına rağmen iyi oturmuştu o yüzden pek fark etmez. Rival 3'ü de bu karşılaştırmaya dahil etmek isterdim ama Prime'da yaptığı gibi temassızlık sorunu yapar diye çekiniyorum. Forumdaki konulara göz attığım zaman yüksek model SteelSeries farelerin bile donma/temassızlık yaptığını gördüm ve bu markadan uzaklaşmaya karar verdim. Elime çok güzel oturuyor ve çok beğendiğim bir model ama kullanamadıktan sonra bir anlam ifade etmiyor tabii. Önerilerinizi bekliyorum.

Elim boyuna 14, enine 8cm. Bayağı bir küçük.

G402 14cm bir el için hiç rahat olmaz, direkt aklınızdan çıkarın. Zaten farenin kendisi ve donanımı eski olduğundan dolayı da alınmaz, G Hub programı olmadan ani dönüşlerde takılma yapıyor. Aynı şekilde Pulsefire Raid de büyük bir fare, bu fiyata alınmaz. Razer Cobra düşünülebilir ama bu fiyata daha iyi alternatifler mevcut. Bkz;

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ro-kablosuz-oyuncu-mavi-fiyati,306298246.html (bütçe biraz daha artarsa)

Forumda AJAZZ AJ1159 Apex çok önerildiğini gördüm.

Bu ürünlerden birisi sizin için daha uygun olacaktır.

Attığınız Endgame markalı Mouse'da SteelSeries Prime'da yaşadığım sorunun aynısı mevcut. Glorious'un görünüşü itibarıyla elime tam olarak oturacağını düşünüyorum. Keşke her mağazada olsa da deneyip alabilsem. Muhtemelen Glorious veya Cobra'yı alacağım. Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…