E EMRE BAYINDIR Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 150 31 Ekim 2023 #1 Teknik özellik açıdan hangisini almalıyım? Logitech hypreion Fury - Razer cobra.
Asilkan91 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 10 31 Ekim 2023 #2 Hyperion g402'yi 3-4 aydır kullanıyorum, elin küçükse kesinlikle kullanamazsın. Ellerim büyüktür ben bile biraz geriden tuttuğumda öndeki DPI makrosuna rahat basamayabiliyorum.
Hyperion g402'yi 3-4 aydır kullanıyorum, elin küçükse kesinlikle kullanamazsın. Ellerim büyüktür ben bile biraz geriden tuttuğumda öndeki DPI makrosuna rahat basamayabiliyorum.
E EMRE BAYINDIR Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 150 31 Ekim 2023 #3 Asilkan91 dedi: Hyperion g402'yi 3-4 aydır kullanıyorum, elin küçükse kesinlikle kullanamazsın. Ellerim büyüktür ben bile biraz geriden tuttuğumda öndeki DPI makrosuna rahat basamayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... 19.5 cm EMRE BAYINDIR dedi: 19.5 cm. Genişletmek için tıkla... Rival 3'ü de eklesem hangisini tercih edersiniz. Son düzenleme: 31 Ekim 2023
Asilkan91 dedi: Hyperion g402'yi 3-4 aydır kullanıyorum, elin küçükse kesinlikle kullanamazsın. Ellerim büyüktür ben bile biraz geriden tuttuğumda öndeki DPI makrosuna rahat basamayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... 19.5 cm EMRE BAYINDIR dedi: 19.5 cm. Genişletmek için tıkla... Rival 3'ü de eklesem hangisini tercih edersiniz.
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #4 EMRE BAYINDIR dedi: 19.5 cm. Rival 3'ü de eklesem hangisini tercih edersiniz. Genişletmek için tıkla... Rival 3 alınmaz kronik lod sorunlu bir model, Max bütçeniz nedir hocam.
EMRE BAYINDIR dedi: 19.5 cm. Rival 3'ü de eklesem hangisini tercih edersiniz. Genişletmek için tıkla... Rival 3 alınmaz kronik lod sorunlu bir model, Max bütçeniz nedir hocam.
E EMRE BAYINDIR Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 150 31 Ekim 2023 #5 Aodien_yigit dedi: Rival 3 alınmaz kronik lod sorunlu bir model, Max bütçeniz nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Rival 3 mouseniz var mıdır hocam?
Aodien_yigit dedi: Rival 3 alınmaz kronik lod sorunlu bir model, Max bütçeniz nedir hocam. Genişletmek için tıkla... Rival 3 mouseniz var mıdır hocam?
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #6 EMRE BAYINDIR dedi: Rival 3 mouseniz var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... Yok fakat kullanan bir sürü yakınım var çoğu şikayetçi lod sorunundan, niye sormuştunuz?
EMRE BAYINDIR dedi: Rival 3 mouseniz var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... Yok fakat kullanan bir sürü yakınım var çoğu şikayetçi lod sorunundan, niye sormuştunuz?
E EMRE BAYINDIR Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 150 31 Ekim 2023 #7 Benim için önemli bir şey değil hocam çünkü elimi mouse padden kaldırmayacak şekilde DPI ayarlıyorum.
Benim için önemli bir şey değil hocam çünkü elimi mouse padden kaldırmayacak şekilde DPI ayarlıyorum.
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #8 EMRE BAYINDIR dedi: Benim için önemli bir şey değil hocam çünkü elimi mouse padden kaldırmayacak şekilde DPI ayarlıyorum. Genişletmek için tıkla... Yine de alınmaz hocam fiyatını hak etmiyor, Max bütçeniz nedir?
EMRE BAYINDIR dedi: Benim için önemli bir şey değil hocam çünkü elimi mouse padden kaldırmayacak şekilde DPI ayarlıyorum. Genişletmek için tıkla... Yine de alınmaz hocam fiyatını hak etmiyor, Max bütçeniz nedir?
E EMRE BAYINDIR Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 150 31 Ekim 2023 #9 Aodien_yigit dedi: Yine de alınmaz hocam fiyatını hak etmiyor, Max bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 700 TL'ye aldım. Şu anlık memnunum. Aynı fiyata Razer cobra ya da Logitech G402 alacaktım. Hangisini önerirsiniz? EMRE BAYINDIR dedi: 700 TL'ye aldım. Şu anlık memnunum. Aynı fiyata Razer cobra ya da Logitech G402 alacaktım. Hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bir de Razer cobranın tasarımı yüzünden baş parmak ve serçe parmağı içe doğru koymanız gerekiyor. SteelSeries'te dışa doğru bu yüzden aldım.
Aodien_yigit dedi: Yine de alınmaz hocam fiyatını hak etmiyor, Max bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... 700 TL'ye aldım. Şu anlık memnunum. Aynı fiyata Razer cobra ya da Logitech G402 alacaktım. Hangisini önerirsiniz? EMRE BAYINDIR dedi: 700 TL'ye aldım. Şu anlık memnunum. Aynı fiyata Razer cobra ya da Logitech G402 alacaktım. Hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bir de Razer cobranın tasarımı yüzünden baş parmak ve serçe parmağı içe doğru koymanız gerekiyor. SteelSeries'te dışa doğru bu yüzden aldım.
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #10 EMRE BAYINDIR dedi: 700 TL'ye aldım. Şu anlık memnunum. Aynı fiyata Razer cobra ya da Logitech G402 alacaktım. Hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... İade edebilme şansınız varsa iade edin dediğim gibi lod sorunlu bir mouse ayrıca o fiyatı hakedecek bir sensörü de yok, Prime FPS veya XPG slingshot öneririm.
EMRE BAYINDIR dedi: 700 TL'ye aldım. Şu anlık memnunum. Aynı fiyata Razer cobra ya da Logitech G402 alacaktım. Hangisini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... İade edebilme şansınız varsa iade edin dediğim gibi lod sorunlu bir mouse ayrıca o fiyatı hakedecek bir sensörü de yok, Prime FPS veya XPG slingshot öneririm.