Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Haziran 2024 #1 Logitech G402 nasıl Razer Cobra mı alayım, G402 mi ve G402'nin kronik sorunları var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2024
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2024 #2 Hasanxcd dedi: Logitech G402 nasıl Razer Cobra mı alayım, G402 mi ve G402'nin kronik sorunları var mıdır? Genişletmek için tıkla... G402 kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim.
Hasanxcd dedi: Logitech G402 nasıl Razer Cobra mı alayım, G402 mi ve G402'nin kronik sorunları var mıdır? Genişletmek için tıkla... G402 kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim.
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.694 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 Hasanxcd dedi: Logitech G402 nasıl Razer Cobra mı alayım, G402 mi ve G402'nin kronik sorunları var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bence cobra daha mantıklı olur.
Hasanxcd dedi: Logitech G402 nasıl Razer Cobra mı alayım, G402 mi ve G402'nin kronik sorunları var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bence cobra daha mantıklı olur.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Haziran 2024 #4 EfeOzcann dedi: G402 kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ağır ya biraz FPS oyunlarında bazen sıkıntı çıkarıyor mu?
EfeOzcann dedi: G402 kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ağır ya biraz FPS oyunlarında bazen sıkıntı çıkarıyor mu?
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2024 #5 Hasanxcd dedi: Hocam ağır ya biraz FPS oyunlarında bazen sıkıntı çıkarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben mouslerda agir veya kaymiyor tarzi seylere cok mantıklı bakmadigimdan beni rahatsiz etmiyor.
Hasanxcd dedi: Hocam ağır ya biraz FPS oyunlarında bazen sıkıntı çıkarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben mouslerda agir veya kaymiyor tarzi seylere cok mantıklı bakmadigimdan beni rahatsiz etmiyor.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Haziran 2024 #6 SpinG dedi: Bence cobra daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Bende cobrayı düşünüyorumda hem daha yeni hem de daha iyi özellikleri var ama yine de bir sorayım dedim. EfeOzcann dedi: Ben mouslerda agir veya kaymiyor tarzi seylere cok mantıklı bakmadigimdan beni rahatsiz etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç yıldır kullanıyorsunuz bir de kablosu plastik mi örgülü mü?
SpinG dedi: Bence cobra daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Bende cobrayı düşünüyorumda hem daha yeni hem de daha iyi özellikleri var ama yine de bir sorayım dedim. EfeOzcann dedi: Ben mouslerda agir veya kaymiyor tarzi seylere cok mantıklı bakmadigimdan beni rahatsiz etmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç yıldır kullanıyorsunuz bir de kablosu plastik mi örgülü mü?
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2024 #7 Hasanxcd dedi: Bende cobrayı düşünüyorumda hem daha yeni hem de daha iyi özellikleri var ama yine de bir sorayım dedim. Hocam kaç yıldır kullanıyorsunuz bir de kablosu plastik mi örgülü mü? Genişletmek için tıkla... 1 yıldır kullanıyorum kablosu incecik plastik ve giriş kablosunun etrafi koptu su anda her an kopabilir durumunda.
Hasanxcd dedi: Bende cobrayı düşünüyorumda hem daha yeni hem de daha iyi özellikleri var ama yine de bir sorayım dedim. Hocam kaç yıldır kullanıyorsunuz bir de kablosu plastik mi örgülü mü? Genişletmek için tıkla... 1 yıldır kullanıyorum kablosu incecik plastik ve giriş kablosunun etrafi koptu su anda her an kopabilir durumunda.
Hasanxcd Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 698 Makaleler 1 Çözümler 8 24 Haziran 2024 #8 EfeOzcann dedi: 1 yıldır kullanıyorum kablosu incecik plastik ve giriş kablosunun etrafi koptu su anda her an kopabilir durumunda. Genişletmek için tıkla... Hocam sorularımı cevapladığınız için teşekkür ederim. Razer Cobra alacağım.
EfeOzcann dedi: 1 yıldır kullanıyorum kablosu incecik plastik ve giriş kablosunun etrafi koptu su anda her an kopabilir durumunda. Genişletmek için tıkla... Hocam sorularımı cevapladığınız için teşekkür ederim. Razer Cobra alacağım.