S Sovereign0 Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2018 #1 Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda mouse alacağım aklımda 2 mouse var fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Sizce Razer Deathadder mı almalıyım yoksa Logitech G402 mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2018
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda mouse alacağım aklımda 2 mouse var fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Sizce Razer Deathadder mı almalıyım yoksa Logitech G402 mi?
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.345 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 20 Haziran 2018 #2 Deathadder Elite versiyonu daha iyi sensöre sahip, G402'nin değil de G502'nin rakibi gibi kalıyor. İkisi arasından Deathadder Elite. Deathadder'ın diğer versiyonlarıysa uzak durun.
Deathadder Elite versiyonu daha iyi sensöre sahip, G402'nin değil de G502'nin rakibi gibi kalıyor. İkisi arasından Deathadder Elite. Deathadder'ın diğer versiyonlarıysa uzak durun.
S Sovereign0 Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2018 #3 aroundtheoutside dedi: Deathadder Elite versiyonu daha iyi sensöre sahip, G402'nin değil de G502'nin rakibi gibi kalıyor. İkisi arasından Deathadder Elite. Deathadder'ın diğer versiyonlarıysa uzak durun. Genişletmek için tıkla... RAZER DEATHADDER MOUSE Bu Deathadder den bahsediyorum. G502 ile G402 nin farkları nedir ? Deathadder Elite bütçemi aşıyor.
aroundtheoutside dedi: Deathadder Elite versiyonu daha iyi sensöre sahip, G402'nin değil de G502'nin rakibi gibi kalıyor. İkisi arasından Deathadder Elite. Deathadder'ın diğer versiyonlarıysa uzak durun. Genişletmek için tıkla... RAZER DEATHADDER MOUSE Bu Deathadder den bahsediyorum. G502 ile G402 nin farkları nedir ? Deathadder Elite bütçemi aşıyor.
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.345 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 20 Haziran 2018 #4 Ürünün seri numarası 2013 sürümünün seri numarası ama görseller Elite modelinin görselleri, ben anlayamadım hangisi olduğunu. G502 daha güncel sensöre sahip, daha çok makro tuşu içeriyor ve ağrılık takabiliyorsunuz. Ergonomi olarak benzer modeller.
Ürünün seri numarası 2013 sürümünün seri numarası ama görseller Elite modelinin görselleri, ben anlayamadım hangisi olduğunu. G502 daha güncel sensöre sahip, daha çok makro tuşu içeriyor ve ağrılık takabiliyorsunuz. Ergonomi olarak benzer modeller.
S Sovereign0 Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2018 #5 aroundtheoutside dedi: Ürünün seri numarası 2013 sürümünün seri numarası ama görseller Elite modelinin görselleri, ben anlayamadım hangisi olduğunu. G502 daha güncel sensöre sahip, daha çok makro tuşu içeriyor ve ağrılık takabiliyorsunuz. Ergonomi olarak benzer modeller. Genişletmek için tıkla... Tamam bilgilendirdiğin için Teşekkürler.
aroundtheoutside dedi: Ürünün seri numarası 2013 sürümünün seri numarası ama görseller Elite modelinin görselleri, ben anlayamadım hangisi olduğunu. G502 daha güncel sensöre sahip, daha çok makro tuşu içeriyor ve ağrılık takabiliyorsunuz. Ergonomi olarak benzer modeller. Genişletmek için tıkla... Tamam bilgilendirdiğin için Teşekkürler.