Logitech G402 vs Rival 300

berkbicer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Rival 300 Steel series Qck xlarge pad ile birlikte 219 lira, Logitech g402 Logitech Bulk mouse pad ile 150 lira. Genelde oynadığım oyunlar BF4, CSGO, Skyrim gibi oyunlar. Paraya kıyıp ss Rival 300 mü almalıyım yoksa biraz daha ekonomik gidip Logitech G402 mi almalıyım bilmiyorum. Sizin bu konu hakkındaki düşünceniz nedir, hangisini tercih edersiniz bilmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim, ama rival'ın yanında QcK XXL mouse pad olduğu gerçeği de var. Ona rağmen seçimini Logitech üzerine mi kullanırdın ?

Ben rival almayı düşünüyorum oyunu rivalden yana kullanıyorum logitechde güzel tabi ama steelseries daha kaliteli bence ve yanlış değilsem dpi değeri daha yüksek tabi senin kararın

Ben rival almayı düşünüyorum oyunu rivalden yana kullanıyorum logitechde güzel tabi ama steelseries daha kaliteli bence ve yanlış değilsem dpi değeri daha yüksek tabi senin kararın
Dpi' ın yüksek olması bir işe yaramaz, CS:GO' da 4000' den fazlası sıkıntı demektir.

Ayrıca Gameekstra' da G302 bundle ı vardı, ona bakabilirsin.

Ben de G402 kullanıyorum, tavsiye ederim, ama yok ben RGB istiyorum dersen Rival' e yöneleceksin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı