Wystari Hectopat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 159 25 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar sizce bu iki mouse'dan hangisi daha iyidir? Her oyunu normalde oynarım fakat son zamanlarda hep moba oynuyorum. Kalite ve rahatlık açısından hangisi daha iyidir? Ayrıca Rival'ı alırsam Qck+ ile kullanmayı düşünüyorum.
Arkadaşlar sizce bu iki mouse'dan hangisi daha iyidir? Her oyunu normalde oynarım fakat son zamanlarda hep moba oynuyorum. Kalite ve rahatlık açısından hangisi daha iyidir? Ayrıca Rival'ı alırsam Qck+ ile kullanmayı düşünüyorum.
adnr17 Megapat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 428 Yer Afyon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek VIP 25 Eylül 2015 #2 Rival kullanıyorum ve çok memnunum. Tavsiye ederim.
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #3 Rival düşünülebilir ama ikisi de iyi bir mouse hangisi eline oturursa onu al. FPS tazı oyunlarda biraz daha iyi Rival.
Rival düşünülebilir ama ikisi de iyi bir mouse hangisi eline oturursa onu al. FPS tazı oyunlarda biraz daha iyi Rival.