AYAZZ Megapat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar şu an Logitech G402 kullanıyorum. Fareden memnunum lakin ben RGB bir mouse istediğim için mouse değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce G402’yi bırakıp Razer Mamba’ya geçmeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2018
Arkadaşlar şu an Logitech G402 kullanıyorum. Fareden memnunum lakin ben RGB bir mouse istediğim için mouse değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce G402’yi bırakıp Razer Mamba’ya geçmeli miyim?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 11 Nisan 2018 #2 Bu oyunculuk sektörü nereye gidiyor çıldırıyorum. Gerçekten, seni Mamba'da tek etkileyen şey RGB aydınlatma mı oldu? Hani geçebilirsin diyecektim ama sırf aydınlatmaya bu kadar para harcamayın gerçekten günde kaç saat bakıyorsunuz o fareye?
Bu oyunculuk sektörü nereye gidiyor çıldırıyorum. Gerçekten, seni Mamba'da tek etkileyen şey RGB aydınlatma mı oldu? Hani geçebilirsin diyecektim ama sırf aydınlatmaya bu kadar para harcamayın gerçekten günde kaç saat bakıyorsunuz o fareye?