F Fentro Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 42 26 Kasım 2020 #1 Sepet Gaming.Gen.TR’den satın almak için sepete eklediğiniz ürünleri burada görebilirsiniz. www.gaming.gen.tr Bu fareyi almak istiyorum, sitenin güvenilir olduğunu biliyorum. Gaming.gen.tr hangi kargo ile çalışıyor? Bu mouse sizce nasıldır? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2020
Sepet Gaming.Gen.TR’den satın almak için sepete eklediğiniz ürünleri burada görebilirsiniz. www.gaming.gen.tr Bu fareyi almak istiyorum, sitenin güvenilir olduğunu biliyorum. Gaming.gen.tr hangi kargo ile çalışıyor? Bu mouse sizce nasıldır?
BenRott Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #2 Farenin linkini atar mısınız? Bu link hatalı da. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2020
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 26 Kasım 2020 #3 Kendisini sahsen dış görünüş olarak begenmiyorum cuma günleri 290TL'ye düşen gladius 2 Core'u tavsiye ediyorum.
Kendisini sahsen dış görünüş olarak begenmiyorum cuma günleri 290TL'ye düşen gladius 2 Core'u tavsiye ediyorum.
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 26 Kasım 2020 #4 BenRott dedi: Farenin linkini atar mısınız? Bu link hatalı da. Genişletmek için tıkla... Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir. www.gaming.gen.tr Hero olmayan kablosuz sürümünü kullanıyorum gayet iyi bir fare. Bu fiyatı hak ettiğini düşünüyorum, öneririm. Site güvenli mi bilmiyorum.
BenRott dedi: Farenin linkini atar mısınız? Bu link hatalı da. Genişletmek için tıkla... Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir. www.gaming.gen.tr Hero olmayan kablosuz sürümünü kullanıyorum gayet iyi bir fare. Bu fiyatı hak ettiğini düşünüyorum, öneririm. Site güvenli mi bilmiyorum.
2 244765 Hectopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.342 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Kasım 2020 #5 Ürünün linki burada: Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir. www.gaming.gen.tr Açıkçası tasarımı pek hoşuma gitmedi.
Ürünün linki burada: Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir. www.gaming.gen.tr Açıkçası tasarımı pek hoşuma gitmedi.
MrPeedro Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 818 Çözümler 3 26 Kasım 2020 #6 Hero sensörse ve eliniz uyuyorsa alınır. Fakat dikkat edin, Hero yerine Prodigy olanı almayın .
300 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.697 Çözümler 2 26 Kasım 2020 #7 BenRott dedi: Farenin linkini atar mısınız bu link hatalıda. Genişletmek için tıkla... Gaming.gen.tr de G403 yazarsanız çıkar.Bu arada alınır.
BenRott dedi: Farenin linkini atar mısınız bu link hatalıda. Genişletmek için tıkla... Gaming.gen.tr de G403 yazarsanız çıkar.Bu arada alınır.
BenRott Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #8 Fare yi normal e-spor oyunları içinse alın ama jitter Click butterfly Click drag Click için Razer deathhadder esstenial daha iyi.
Fare yi normal e-spor oyunları içinse alın ama jitter Click butterfly Click drag Click için Razer deathhadder esstenial daha iyi.
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 26 Kasım 2020 #9 Bu fiyata bu daha mantıklı bence. Ben eski modelini kullanıyorum. Bu fiyata kaçırılmamalı.
BenRott Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #10 mefosane dedi: Bu fiyata bu daha mantıklı bence. Ben eski modelini kullanıyorum. Bu fiyata kaçırılmamalı. Genişletmek için tıkla... Aynen
mefosane dedi: Bu fiyata bu daha mantıklı bence. Ben eski modelini kullanıyorum. Bu fiyata kaçırılmamalı. Genişletmek için tıkla... Aynen