Logitech G403 Orta Tuş Düzgün Çalışmıyor

emreb34

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıla yakın Logitech G403 kablolu mouse'u kullanıyorum. Fakat epey bir zamandır orta tuştan(scroll) problem yaşıyorum. Aşağı kaydırdığımda ara ara yukarı çıkıyor hatta arka arkaya yukarı çıktığı bile oluyor. Ara ara tepki vermiyor, aşırı sinir bozucu bir durum. Bir çok kişinin bu sorundan muzdarip olduğunu gördüm, aynı sorunu yaşayıpta çözüme ulaşabilen var mı?

Logitech in birkaç modelinde çok fazla yaşanan bir sorun. Logitech bir ara yazılımla çözmeye çalıştı ama başaramadı. Youtube da yüzlerce çözüm video su var.

G403'ler iki parti şeklinde üretilmişti sanırım. İlk partilerde orta tuş sorunluydu, eğer halen garantisi devam ediyorsa Logitech'in destek sitesinden bir hesap açıp farenin altındaki veya kablosunda bulunan S/N (Serial Number) numarası ile ürününüzü kayıt edip garanti kapsamında değişim veya tamir talebinde bulunabilirsiniz. Türkçe veya İngilizce yazabilirsiniz.

Kronik bir sorun sizin yapabileceğiniz bir şey yok, Logitech'e bildirin yenisini yollasınlar.

Benim G403 Wireless'ımda da aynı problem vardı, sabit bir hızla aşağı kayarken bir anda yukarı kayıyordu falan sinir bozucuyudu. Logitech Global'e mail attım yaklaşık iki hafta sonra dönüş sağladılar bendeki ürünü istemeden yenisini kargoladılar.

G403, G403 Wireless ve G703'lerin ilk partilerinde olan bir sorun. Bugün alacağınız modeller ilk partiden kalmadığı sürece karşılaşmazsınız.

2017 Temmuz ayında satın almıştım.Orta tuş resmen sağa sola doğru gidiyordu.Fark edip iade ettim.Yerine G Pro olan modeli satın almıştım.Geçmiş olsun.Garantisi varsa video ile destekleyin.Logitech Destek yardımcı olacaktır.

Garanti ile değişim sağlayabilirsiniz sanırım. G603 kablosuz versiyonda da aynı problem ile karşılaştım. Logitech aldığım yere göndermemi istedi fakat faturasını bulamadım. Şimdi scroll alıcısını sipariş ettim. Kendim değiştireceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı