Logitech G403 ve Penta garanti süreci sorunu

TeTx06

Hectopat
Daha fazla  
Logitech g403 Wireless faremi Penta'ya gonderdim bana iade kararı çıktı. Ben de reddettim cunku geçen seneki kurla bu seneki fiyatlar aynı degil.

Değişim talep ettim ellerinde Logitech g 403 Wireless yokmuş muadili dedikleri G502 gonderelim dediler. Ben de direk reddettim. Sonra bana Logitech gPro teklif ettiler üstüne de para istediler bu sefer anlamadım. G502'den daha ucuzdu bir de ama mailleştiğim kişi farklıydı. Ne yapmam gerekiyor?

Dosya Ekleri

• ssssss.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
G603 var bir de G703 mü ne vardı lightspeed kablosuz, onları sordun mu?

G Pro wireless çok daha iyi bir model. Ne kadar para istediler?

G403 wireless'ın sorunu neydi acaba?

G603 var bir de G703 mü ne vardı lightspeed kablosuz, onları sordun mu?
onları sormadım çünkü üstünede para isteyince
G403 wireless'ın sorunu neydi acaba?
sol tık basmıyordu arada sırada
G Pro wireless çok daha iyi bir model. Ne kadar para istediler?
ona haziran sonunda gelir dediler.
G Pro Wireless çok daha iyi bir model. Ne kadar para istediler?

İnternette fiyatlar hemen hemen aynı oyuzden Pro Wireless istemiştim ama adamlar faturadakini okuyor ilgilenmememek için ellerinden geleni yapıyorlarlar.

Durumu bi de Logitech'e yazsan? Benzeri durumlarda Logitech'in sorgusuz sualsiz yeni ürün gönderdiğini duydum.

Durumu bir de Logitech'e yazsan? Benzeri durumlarda Logitech'in sorgusuz sualsiz yeni ürün gönderdiğini duydum.

Aynen öyle yaptım bekliyorum şimdi şikayet edeceğim zaten pentayı faturanınmı garantisi var mausunmu belli değil.

Bende G502 Hero var, garatiyi Penta'yı arayarak ne kadar kaldıgını sorgulayıp gönderebilir miyim? Sitesinde Logitech yazmıyordu da ondan sordum.

Bende G502 Hero var, garatiyi Penta'yı arayarak ne kadar kaldıgını sorgulayıp gönderebilir miyim? Sitesinde Logitech yazmıyordu da ondan sordum.
Pentayı arayarak seri numarasını iletebilirseniz penta garantili olup olmadığı hakkında yardımcı olacaklardır bazı ürünler distribütör garantili olmuyor.. Ne kadar süre kaldığını ancak fatura tarihi ile öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…