Lelouchvi1 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 129 25 Aralık 2020 #11 403 biraz daha büyük sensei bir tık orta elliler için elinize hangisi uyuyorsa onu alın derım şahsen benım elime sensei küçük gelir ben 403 alırım.
403 biraz daha büyük sensei bir tık orta elliler için elinize hangisi uyuyorsa onu alın derım şahsen benım elime sensei küçük gelir ben 403 alırım.
S Syhonial Hectopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 698 25 Aralık 2020 #12 Lelouchvi1 dedi: 403 biraz daha büyük sensei bir tık orta elliler için elinize hangisi uyuyorsa onu alın derım şahsen benım elime sensei küçük gelir ben 403 alırım. Genişletmek için tıkla... Elinizin ölçüleri nedir? Benim 19x10 ölçülerim hadwiger dedi: Rica ederim, hayırlı olsun. Fare elinize ulaştığı zaman deneyimlerinizi aktarırsanız bu fareyi almayı düşünen diğer arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Olur aktarırım. Son düzenleme: 25 Aralık 2020
Lelouchvi1 dedi: 403 biraz daha büyük sensei bir tık orta elliler için elinize hangisi uyuyorsa onu alın derım şahsen benım elime sensei küçük gelir ben 403 alırım. Genişletmek için tıkla... Elinizin ölçüleri nedir? Benim 19x10 ölçülerim hadwiger dedi: Rica ederim, hayırlı olsun. Fare elinize ulaştığı zaman deneyimlerinizi aktarırsanız bu fareyi almayı düşünen diğer arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Olur aktarırım.