M Meddmen Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 235 21 Kasım 2021 #1 Logitech G403 farem var ve PUBG'de ak sıkarken açırı derecede takılıyor. Ne yapmalıyım?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.044 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 21 Kasım 2021 #2 Tam emin değilim işe yarar mı ancak... Farenizin polling rate/hertz değerini değiştirebiliyorsanız bir düşürmeyi deneyin.
Tam emin değilim işe yarar mı ancak... Farenizin polling rate/hertz değerini değiştirebiliyorsanız bir düşürmeyi deneyin.
M Meddmen Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 235 21 Kasım 2021 #3 TheAny dedi: Tam emin değilim işe yarar mı ancak... Farenizin polling rate/hertz değerini değiştirebiliyorsanız bir düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... g hub indirmedim g hub sız daha iyi gibi geldi bana
TheAny dedi: Tam emin değilim işe yarar mı ancak... Farenizin polling rate/hertz değerini değiştirebiliyorsanız bir düşürmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... g hub indirmedim g hub sız daha iyi gibi geldi bana