darkflash59 Hectopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2017 #1 Bir klavye alıcağım yardımcı olursanız sevinirim. Başka bir tavsiyeniz varsa yazarsanız çok iyi olur teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2017
Bir klavye alıcağım yardımcı olursanız sevinirim. Başka bir tavsiyeniz varsa yazarsanız çok iyi olur teşekkürler
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2017 #2 G410 mekanik klavye iken, diğeri normal klavyedir. Her türlü G410.
KS KS darkflash59 Hectopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2017 #3 Barış Tolon dedi: G410 mekanik klavye iken, diğeri normal klavyedir. Her türlü G410. Genişletmek için tıkla... Ancak 410 nun numlock tuşlarınının olmaması bence çok büyük bir eksik.
Barış Tolon dedi: G410 mekanik klavye iken, diğeri normal klavyedir. Her türlü G410. Genişletmek için tıkla... Ancak 410 nun numlock tuşlarınının olmaması bence çok büyük bir eksik.
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2017 #4 O iş tamamen kişisel tercihe kalıyor işte. Ben mesela kompakt tasarımları daha çok sevdiğimden alacak olsam onu alırdım.
O iş tamamen kişisel tercihe kalıyor işte. Ben mesela kompakt tasarımları daha çok sevdiğimden alacak olsam onu alırdım.
Heiwa Kilopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 646 27 Nisan 2017 #5 darkflash59 dedi: Ancak 410 nun numlock tuşlarınının olmaması bence çok büyük bir eksik. Genişletmek için tıkla... Logitech G610 Orion Brown Arkadan Aydınlatmalı Mekanik Fiyatı Bu ürünü önerebilirim, hem mekanik hem numlock tuşları var. G213 ile tasarım olarak aynı sayılır.
darkflash59 dedi: Ancak 410 nun numlock tuşlarınının olmaması bence çok büyük bir eksik. Genişletmek için tıkla... Logitech G610 Orion Brown Arkadan Aydınlatmalı Mekanik Fiyatı Bu ürünü önerebilirim, hem mekanik hem numlock tuşları var. G213 ile tasarım olarak aynı sayılır.
KS KS darkflash59 Hectopat Katılım 20 Mart 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2017 #6 Heiwa dedi: Logitech G610 Orion Brown Arkadan Aydınlatmalı Mekanik Fiyatı Bu ürünü önerebilirim, hem mekanik hem numlock tuşları var. G213 ile tasarım olarak aynı sayılır. Genişletmek için tıkla... Bu klavyenin rgb özelliği olanına baktım sanırsam g810 idi. Ancak benim için rgb olması önemli bir özellik.Mekanik olucak olursa sessiz bir swich tercih etmem gerek.
Heiwa dedi: Logitech G610 Orion Brown Arkadan Aydınlatmalı Mekanik Fiyatı Bu ürünü önerebilirim, hem mekanik hem numlock tuşları var. G213 ile tasarım olarak aynı sayılır. Genişletmek için tıkla... Bu klavyenin rgb özelliği olanına baktım sanırsam g810 idi. Ancak benim için rgb olması önemli bir özellik.Mekanik olucak olursa sessiz bir swich tercih etmem gerek.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2017 #7 Cooler Master MasterKeysPro L RGB modeli var. Daha kaliteli olan Cherry MX markalı kırmızı anahtar çeşidine sahip. Kırmızı anahtar çeşidi de genel olarak az seslidir zaten. SGK-6020-KKCR1-TUCooler Master MasterKeys Pro L RGB LED Fiyatı
Cooler Master MasterKeysPro L RGB modeli var. Daha kaliteli olan Cherry MX markalı kırmızı anahtar çeşidine sahip. Kırmızı anahtar çeşidi de genel olarak az seslidir zaten. SGK-6020-KKCR1-TUCooler Master MasterKeys Pro L RGB LED Fiyatı
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2017 #8 Bütçeniz varsa @Barış Tolon 'un attığı klavyeyi kaçırmayın bence.