Logitech g410 vs razer blackwidow tournament edition

Razer blackwidow tournament edition vs Logitech g410

• Oy verenlerin toplamı
    5

gtxpascalamd

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir mekanik kalvye almak istiyorum. Bu iki klavye arasında kaldım. Farklı önerilere açığım. Amazon, Ebay gibi sitelerden alma şansım yok. Bu iki klavye dışında farkılı alternatiflerde önerebilirsiniz. Not: Forumda yeniyim yazım hatası varsa kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim kadarıyla kendi switchlerini üretiyor. Kaliteli diye biliyorum. Bu konuda beni bilgilendirirmisiniz? Mesela sitesinde bile Razer orange ve Razer green yazıyor. Bide bir sürü ünlü youtube kanalının da sponsoru. Üstelik bir konuda Mikail Fidan'da önermişti.

Yardım edecek yokmu?:(

Konu kapatılabilir

Bu arada razer blackwidow chroma almaya karar verdim.

Benim bildiğim kadarıyla kendi switchlerini üretiyor. Kaliteli diye biliyorum. Bu konuda beni bilgilendirirmisiniz? Mesela sitesinde bile Razer orange ve Razer green yazıyor. Bide bir sürü ünlü youtube kanalının da sponsoru. Üstelik bir konuda Mikail Fidan'da önermişti.

Yardım edecek yokmu?:(

Konu kapatılabilir

Bu arada razer blackwidow chroma almaya karar verdim.
Hocam razer green switch adlı switchler daktilo gibi ses çıkarır ama orange switch ise stealth denilen sessiz switch dir

Razer Blackwidow yerine Corsair K70 RGB'yi öneririm. Hatta Technopat'ın Youtube kanalından da incelemesine bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı