E Eresbos Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #1 Oyuncu Klavyeleri Fiyatları & Modelleri - Pasaj Oyuncu Klavyeleri modellerini ve fiyatlarını incele, ücretsiz kargo ve Turkcell güvencesiyle hemen satın al. www.turkcell.com.tr Yoksa 350 TL'ye G213 mü alınır? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2021
Oyuncu Klavyeleri Fiyatları & Modelleri - Pasaj Oyuncu Klavyeleri modellerini ve fiyatlarını incele, ücretsiz kargo ve Turkcell güvencesiyle hemen satın al. www.turkcell.com.tr Yoksa 350 TL'ye G213 mü alınır?
A Argonath LXI Hectopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 501 Çözümler 1 12 Ocak 2021 #2 Romer-G switch bedavaya bile alınmaz. Corsair K55, Razer Cynosa veya HyperX'in membran klavyeleri daha mantıklı seçenekler.
Romer-G switch bedavaya bile alınmaz. Corsair K55, Razer Cynosa veya HyperX'in membran klavyeleri daha mantıklı seçenekler.
B BaranCifteli Kilopat Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #3 @Eresbos hocam aldınız mı acaba klavyelerden birini? Ben de düşünüyordum da fikrinizi sormak isterim.
@Eresbos hocam aldınız mı acaba klavyelerden birini? Ben de düşünüyordum da fikrinizi sormak isterim.