Logitech G413 TKL SE sürücüsü nasıl bulunur?

windows7premium

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Cyber Police and Designer
Az önce Rampage enigma klavyemi kronik olduğundan dolayı iade ettim. Logitech G413 TKL SE aldım fakat driveri yok gibi görünüyor. O kadar para verdim olduğunu düşünüyorum yardımcı olur musunuz?

G HUB desteklemiyorsa başka driveri yoktur.

Ne zaman bir şeye el atsam ya da hevesim olsa boşa gidiyor biliyor musun? Umudum da kalmadı artık iadeye verdiğim klavye parasıyla başka alacağım artık yoksa bilgisayarı satacağım.

Ne zaman bir şeye el atsam ya da hevesim olsa boşa gidiyor biliyor musun? Umudum da kalmadı artık iadeye verdiğim klavye parasıyla başka alacağım artık yoksa bilgisayarı satacağım.
Hocam sorun araştırmadan almanız aslında. Araştırıp almanız daha doğru olur. Moralinizi bozmayın, onun yerine size uygun fiyat bandında buraya bir konu açın ve kullanıcılar fiyatına göre en iyi klavyeyi size önersin. İsteklerinizi belirtmeyi unutmayın.

İadeye verdiğim için ihtiyacım vardı bende bilindik marka olduğu için aldım. Diyecek çok lafım var beni de anlayın ama benim hatamdı. Adamakıllı klavyede yoktu mağazada. Yeni bir konu açsam yardımcı olur musunuz?

Klavyeler hakkında fazla bir bilgim yok ama bu forumda klavyeden anlayan bir sürü kişi yorum yapacaktır merak etmeyin.

Sizin de pek suçunuz sayılmaz mağazdan almıştınız sonuçta orada her özelliği detaylıca yazmıyor.

Yine de teşekkür ederim hocam. Az da olsa sinirim sayenizde geçti. Hayırlı geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…