D dorukataman Hectopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2017 #1 İki üründe yakın fiyat aralıklarında ve ikisinde de aynı switchler kullanılıyor. Sizin tercihiniz hangi üründen yana? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2017
İki üründe yakın fiyat aralıklarında ve ikisinde de aynı switchler kullanılıyor. Sizin tercihiniz hangi üründen yana?
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #2 İkisini de önermiyorum şahsen. Romer-G anahtarlar hissiyat olarak gerçekten kötü. Bütçeniz tam olarak ne kadar?
İkisini de önermiyorum şahsen. Romer-G anahtarlar hissiyat olarak gerçekten kötü. Bütçeniz tam olarak ne kadar?
D dorukataman Hectopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2017 #3 Barış Tolon dedi: İkisini de önermiyorum şahsen. Romer-G anahtarlar hissiyat olarak gerçekten kötü. Bütçeniz tam olarak ne kadar? Genişletmek için tıkla... Cooler Master Masterkeys Pro L RGB aldım.
Barış Tolon dedi: İkisini de önermiyorum şahsen. Romer-G anahtarlar hissiyat olarak gerçekten kötü. Bütçeniz tam olarak ne kadar? Genişletmek için tıkla... Cooler Master Masterkeys Pro L RGB aldım.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2017 #4 Hayırlı olsun.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2017 #5 dorukataman dedi: Cooler Master Masterkeys Pro L RGB aldım. Genişletmek için tıkla... Güzel seçim hayırlı olsun Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.
dorukataman dedi: Cooler Master Masterkeys Pro L RGB aldım. Genişletmek için tıkla... Güzel seçim hayırlı olsun Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız memnun oluruz.