Logitech G430 bağlantısının kopması

RizeLİ53TR

Hectopat
Daha fazla  
Logitech G430 kullanıyorum. Almanya'dan amcama getirttim. Medimarkt'tan alınma. Daha 2 ay olmadı ilk açtığımda sol kulak tarafında ki headde cızırtı geliyor sürekli az sesli ama sürekli basslar'da özellikle. Neyse alışırım dedim şu an bugün yani 23:12:2017 Counter Strike GO'da sürekli bağlantı kopuyor sanki birisi arkadan kulaklığın USB'sini çekiyor. Bütün sesler gidiyor daha sonra CS:GO'nun içinden ESC>Yardım ve seçenekler > ses ayarları> Varsayılan aygıt ve Logitech G430 Gaming head çıkıyor sadece başlığına bastığım zaman oradaki seçeneğin kulaklık düzeliyor. Bazen 5 saniye sürüyor bazen 1 dk'da gidiyor belli olmuyor. Şimdi ise Görev çubuğu>hoparlör simgesi>kayıttan yürütme aygıtları diyorum bazen hoparlörüm normal gibi bazen gidip geliyor bağlantı. Ne yapmam lazım?

NOT: PC toplama değil. Hiçbir şeyi değiştirmedim her şey orijinal. Ben ses kartının kaldırmıyor olmasından şüpheleniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı