5656 Megapat Katılım 9 Ağustos 2013 Mesajlar 7 25 Ekim 2013 #1 Merhaba arkadaşlar bugün logitech g430 kulaklık aldım ancak sol kısımdan nerdeyse yok denecek kadar az bir ses geliyor. Yardımcı olabilirmisiniz ?
Merhaba arkadaşlar bugün logitech g430 kulaklık aldım ancak sol kısımdan nerdeyse yok denecek kadar az bir ses geliyor. Yardımcı olabilirmisiniz ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 25 Ekim 2013 #2 Takılı olan sistem nedir? Ses denge ayarında sorun olmasın? Aynı sisteme başka cihaz takıp sağ sol dengesine baktınız mı?
Takılı olan sistem nedir? Ses denge ayarında sorun olmasın? Aynı sisteme başka cihaz takıp sağ sol dengesine baktınız mı?
5656 Megapat Katılım 9 Ağustos 2013 Mesajlar 7 25 Ekim 2013 #3 Evet cihazın sağ sol dengesine baktım ve düzgündü. - - - Güncellendi - - - Takılı olan sistem derken neyi kastediyorsunuz ?
Evet cihazın sağ sol dengesine baktım ve düzgündü. - - - Güncellendi - - - Takılı olan sistem derken neyi kastediyorsunuz ?
M Mert Ercan Ziyaretçi 25 Ekim 2013 #4 Kulaklığın programını yüklediniz mi? Youtube'dan müzik dinlerken mi böyle bir sorun ile karşı karşıyasınız yoksa tüm seslerde mi?
Kulaklığın programını yüklediniz mi? Youtube'dan müzik dinlerken mi böyle bir sorun ile karşı karşıyasınız yoksa tüm seslerde mi?
5656 Megapat Katılım 9 Ağustos 2013 Mesajlar 7 25 Ekim 2013 #5 programını yükledim ve tüm seslerde böyle bir sorun var. - - - Güncellendi - - - ses sınaması yaptım sol taraftan ses geliyor ancak bu ses çok düşük
programını yükledim ve tüm seslerde böyle bir sorun var. - - - Güncellendi - - - ses sınaması yaptım sol taraftan ses geliyor ancak bu ses çok düşük
M Mert Ercan Ziyaretçi 26 Ekim 2013 #6 Başka bir bilgisayarda deneme imkanınız var mı? Eğer varsa ve sorun yine devam ederse garantiye gönderin, yoksa ve yine sorun devam ediyorsa yine garantiye gönderin.
Başka bir bilgisayarda deneme imkanınız var mı? Eğer varsa ve sorun yine devam ederse garantiye gönderin, yoksa ve yine sorun devam ediyorsa yine garantiye gönderin.
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2013 #7 Cihaz USB girişli bundan kaynaklı bir durum olabilir mi acaba?
5656 Megapat Katılım 9 Ağustos 2013 Mesajlar 7 28 Ekim 2013 #8 Öncelikle tüm cevaplar için teşekkür ederim. Vatan bilgisayara giderek ürünün sorunlu olduğunu söyledim ve bana yenisini vereceklerini söylediler.
Öncelikle tüm cevaplar için teşekkür ederim. Vatan bilgisayara giderek ürünün sorunlu olduğunu söyledim ve bana yenisini vereceklerini söylediler.