Logitech G430 Kulaklık Süngeri Temizliği

Arkadaşlar Logitech G430 kulaklığım var. Bu kulaklığın kulaklık süngerlerini nasıl temizleyebilirim veya yenilerini nasıl bulabilirim? Logitech destek hattına sordum yenileri ellerinde yokmuş.

Bende Logitech G230 kulaklık var. Plastik kaba suyu dolduruyorum ve az miktarda şampuan koyuyorum. Ellimle yavaşca yırtmayacak şekilde yıkıyorum. Sonra balkona koyuyorum kuruyor. Sende böyle yapabilirsin. Şuana kadar eskime yapmadı ve 3 senedir kullanıyorum.

Ben direk neyle yıkayacaksam sıvı sabun şampuan vs onunla süngerleri köpürtüyorum ve iyice duruluyorum. Bunu iki kez yapıp kurumaya bırakıyorum. İki kulak süngeri dışında kafanızın değdiği üst süngeride çıkarmayı unutmayın o biraz zor çıkıyor. Ucu ince olan bir şey ile o süngerin bir yanındaki siyah kapakçığı söküp kaydırarak çıkarabilirsiniz. Temizledikten sonra kaydırıp koyun ama kapağı takmak biraz sıkıntı. Kulaklığa oturacağı kenarlardan birini tornavida gibi ince uçlu bir şey ile esnetip tık diye oturtmanız lazım. Kaydırarak girmiyor yerine.

Arkadaşların dediği gibi suya deterjan koyup nazikçe temizleyebilirsin. Ama daha temiz olsun diye temizlik malzemelerini birbirine karıştırma. Açığa çıkan gaz zehirlenme sebebidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…