M mrbulls Hectopat Katılım 2 Aralık 2013 Mesajlar 10 19 Şubat 2014 #1 Arkadaşlar kulaklık alacağım oyuncu kulaklığı mikrofonu güzel ve ses kalitesi iyi olmasını istiyorum. Logitech G430 ve G230 arasında kaldım ikisine de param yetiyor sizce hangisini alayım.
Arkadaşlar kulaklık alacağım oyuncu kulaklığı mikrofonu güzel ve ses kalitesi iyi olmasını istiyorum. Logitech G430 ve G230 arasında kaldım ikisine de param yetiyor sizce hangisini alayım.
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2014 #2 Tabi ki G430 daha ileri seviye bir üründür ancak başka ürünlere de bir gözatın derim ben: Steelseries Siberia V2 Kulaklık-Mavi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da ASUS Orion Pro Oyuncu Kulaklığı - Pro-Gamer Sennheiser PC 323D USB Gaming Kulaklık
Tabi ki G430 daha ileri seviye bir üründür ancak başka ürünlere de bir gözatın derim ben: Steelseries Siberia V2 Kulaklık-Mavi Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da ASUS Orion Pro Oyuncu Kulaklığı - Pro-Gamer Sennheiser PC 323D USB Gaming Kulaklık