Logitech G430, Razer Hammerhead V2 veya Razer Adaro DJ

Hangi kulaklığı almalıyım?

• Razer Hammerhead V2

• Razer Adaro DJ

• Logitech G430

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Makaleler
17
Daha fazla  
Bir hafta sonra kulaklık alacağım ancak çok kararsızım. Üç model seçtim kendimce. Sizce hangisini ve neden almalıyım? Yardım ederseniz sevinirim. Seçenekler bunlar.
Logitech G430
Razer hammerhead v2
Razer Adaro DJ

2 yıldır Logitech G340 kullanıyorum.Yakın arkadaşlarıma da aldırdım.Diğerlerini kullanmadığım için bilemeyeceğim.Ama G340 üzmez seni,kaliteli bir kulaklık.

2 yıldır Logitech G340 kullanıyorum.Yakın arkadaşlarıma da aldırdım.Diğerlerini kullanmadığım için bilemeyeceğim.Ama G340 üzmez seni,kaliteli bir kulaklık.
Hocam iki Facebook grubunda anket yaptım konuyu açmadan önce. Oralarda da G430 önde gidiyor. Bir kaç gün daha sonuçları bekleyeceğim sanırım. G430 mikrofonu ile kısık ses ile konuşursak duyuluyor mu? Test ettiniz mi? Çünkü genellikle 00-06 saatleri arasında kullanıyorum. Bu nedenle fazla yüksek sesle konuşamıyorum maalesef.

Arkadaş grubumla gece oyun oynuyoruz biz de. Üçümüzde de aynı kulaklık var. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık kısık sesle konuşurken. Karşıdan gelen ses de net geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük bir araştırma sonucu Razer Hammerhead V2' nin kulak içi kulaklık olduğunu öğrendim. Uzun süre boyunca kulak içi kulaklık kullanımının sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Razer Adaro DJ ise zaten adı üstünde oyundan ziyade müzik dinlemek içinmiş gibi geldi.

Geriye sadece G430 kalıyor. Bu kulaklık için yapılan yorumlar da çoğunlukla olumlu görünüyor. Ayrıca Dolby 7.1 surround ses çıkışı da varmış.

Kısacası G430' u tercih ederdim.

Arkadaş grubumla gece oyun oynuyoruz biz de. Üçümüzde de aynı kulaklık var.Herhangi bir sıkıntı yaşamadık kısık sesle konuşurken.Karşıdan gelen seste net geliyor.
Oyun içinde ses kasarken, sesin nereden geldiği rahat belli oluyor mu acaba? Çünkü ilk defa 7.1 kulaklık kullanacağım merak ediyorum açıkçası.

Hocam Razer Adaro DJ' in inceleme videosunu izlemiştim. Müzik kulaklığı olarak geçiyor ancak testi yapan kişi CS GO' da çok rahat ses kasılıyor, adamın sağda mı, solda mı, arkada mı olduğu anlaşılabiliyormuş. Ben CS GO oynamıyorum, R6 oynuyorum onda da işe yarar diye düşündüm. Onu ağırlığı yüzünden pek istemiyorum gibi. 325 gr yanılmıyorsam. Kulaklığı çoğunluk olarak geceleri kullanacağım.
G430' un yorumları gerçekten çoğunlukla olumlu gözüküyor.

G430 kulaklığını almayı ben'de düşünüyordum hakkında pek olumlu yorumlar almadım, vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…