Logitech G430, Razer Hammerhead V2 veya Razer Adaro DJ

Hangi kulaklığı almalıyım?

• Razer Hammerhead V2

• Razer Adaro DJ

• Logitech G430

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Bende Hammerhead v2 Pro var gayet güzel bir kulaklık dışarıdan gelen sesi tamamen engelliyor ses kalitesi iyi. Tabiki kulakiçi olduğu için rahatsız edebilir ama ben memnunum.

@Alp Çiçek , @Mr.Acar , @Nazım Paşa , @clejXXX
Hocam Amazon üzerinden alışveriş yapacağım. Arctis 3 almayı bende isterim ancak fiyat olarak Türkiye fiyatına yakın ve 262 TL gibi bir bütçeye sahip değilim maalesef. Bu yüzden bu üç kulaklığı belirledim. Bunlardan seçim yapmalıyım. Varsa eğer Amazon üzerinden 150,160 TL' ye tekabül eden kulaklık önerilerinize açığım.

Bende Hammerhead v2 Pro var gayet güzel bir kulaklık dışarıdan gelen sesi tamamen engelliyor ses kalitesi iyi. Tabiki kulakiçi olduğu için rahatsız edebilir ama ben memnunum.
Kulak içi kulaklıktan rahatsız olmam. Mikrofon kalitesinin iyi olması önemli. Ses de aynı şekilde. V2 Pro ve V2 arasında özellik olarak bir fark yok sanırım. Razer' ın sitesinde özellikleri aynı gözüküyordu.

Logitech G430 şu an daha pahalı Arctis 3'ten. Anlamadım ne dediğinizi.
Amazon üzerinde G430 indirimde. Arctis 3' ün fiyatı kendi fiyatı.

@Alp Çiçek
Bundan bahsediyorum.

Üç kulaklık arasından G430'u tavsiye ederim çünkü Razer kulaklıkları kalite kontrol konusunda gerçekten berbat. Adaro DJ daha iyi bir ses deneyimi sunacaktır ama güvenip tavsiye edemem açıkçası. Türkiye'den almayı düşünürseniz şu an HyperX Cloud Stinger 179 TL'ye bulunuyor ve G430'dan çok daha iyi bir kulaklık.

O da kafamı kurcalıyordu. Ses olarak stereo yazıyor ancak detaylı bakmadım. G430 7.1 ve dolby ses teknolojisi yazıyor.
Yukarıda G430 önerildiği gibi önerilmedi de. Kafam karıştı. HyperX almış olsam bu listedekilerden daha mı iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…